Ми у Facebook
03.12.2015, 21:30

Вчені визначили, скільки часу жінки витрачають на макіяж

Більшість сучасних жінок не уявляють своє життя без макіяжу, що частенько дратує чоловіків. Скільки ж часу зі свого життя леді витрачають на улюблений макіяж?
Більшість чоловіків скаржиться на те, як багато часу жінки приділяють макіяжу. І тепер у сильної статі з'явилися вагомі докази цього.
 
Так, британські вчені провели цікаве дослідження і виявили, що звичайна жінка витрачає близько 91 год. на рік для нанесення косметики. Тобто, якщо середня тривалість життя жінки - 70 років, то 43 тижні з них більшість жінок витрачають на макіяж.

Також, третя частина опитуваних жінок зізналися, що хотіли б витрачати менше часу на макіяж, але не можуть це зробити з певних причин: 13% просто не уявляють себе на людях без косметики, 9% ні за які гроші не покинуть свій дім без макіяжу, а 1% взагалі використовують косметику навіть для виходу в спортзал.

Незважаючи на такі результати, лише 20% жінок дійсно вважають, що макіяж прикрашає їх подруг. При цьому 41% леді не говорять подругам, що їм не варто користуватися косметикою, аби не засмутити їх.
 
А як ви ставитесь до щоденного макіяжу і скільки часу витрачаєте на нього? Своїми думками діліться у коментарях!

Статті до теми:

Модні тенденції в макіяжі від минулого до сьогодення

Рівненський візажист Тетяна Герасименко про секрети весільного макіяжу [+Фото]

10 помилок макіяжу, які вас старять





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ