Ми у Facebook
08.12.2015, 14:40

«Комфорт» у Чемпіонаті Рівного з футзалу втратив перші очки [+Відео]

У суботу, 5 грудня, та неділю, 6 грудня, у Рівному відбулися матчі третього туру Відкритого чемпіонату міста з футзалу. Після них у турнірі лишилося лише дві команди, які не втрачали очок. Третій з фаворитів – «Комфорт-сервіс» - «оступився» у матчі проти «Горизонту».
Результати 3 туру: «Квартал» – «Північ-центр» - 3:5, «Хімік-Садове» – «Рівнегаз» - 3:0, «Горизонт» – «Комфорт-сервіс» - 2:2, «Славія» – «Феміда» - 3:0, «Граніт» – «Ребелс» - 5:2

Перший тайм матчу проти костопільчан «комфортівці» програли «в суху» 0:2. Щоправда, у другому таймі вони зібралися і зуміли відіграти два м'ячі та звести гру до нічиєї. Відзначимо, що за день до цього збірна Костопільщини, сформована на базі «Горизонту», стала чемпіоном області з футзалу.

Без особливих проблем здобули свої чергові перемоги «Славія» та «Хімік-Садове» - з однаковим крупним рахунком 3:0 вони обіграли, відповідно, «Феміду» та «Рівнегаз».

Ще один з потенційних претендентів на медалі – дебютант першої ліги «Граніт» - лише на останніх хвилинах зламав спротив «Ребелса». Програючи 0:1 та 1:2, в підсумку «гранітна» команда виграла 5:2.

Нарешті у двобої двох команд, які до цього не набрали жодного очка, удача посміхнулася «Північ-Центру», який обіграв ще одного дебютанта турнірі – клуб «Квартал» - та здобув перші три залікові бали.

Нагадаємо, що десять найсильніших футзальних команд області в одне коло розіграють звання чемпіона міста Рівне та три комплекти нагород. Крім того, паралельно ці ж клуби поборються за Кубок мера.

У минулому сезоні 2014-2015 року перемогу у чемпіонаті святкувала «Славія», другими стали футзалісти «Комфорт-сервісу», третіми – костопільський «Горизонт».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У головній футзальній лізі Рівного зіграють 10 команд

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначилася трійка лідерів












На правах реклами