Ми у Facebook
10.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 11 грудня

Про що попереджають зірки молодих, недосвідчених у стосунках, нетерплячих в коханні, а також інших знаків зодіаку?
ОВЕН. Притримайте емоції, що розбурхались у вашому серці. Інакше ризикуєте одразу зруйнувати ваші стосунки з коханою людиною.

ТЕЛЕЦЬ. Особи протилежної статі чомусь ігноруватимуть ваші ділові якості та сприйматимуть вас лише як об'єкт сексуального жадання. Що ж, спробуйте знайти в цьому позитивні моменти.

БЛИЗНЮКИ. Ідеальний день для романтичних побачень. З усіма відповідними наслідками, зрозуміло. Будьте готові до будь-якого розвитку подій.

РАК. Вас гнітить самотність і засмучує тимчасове затишшя на любовному фронті? Сьогодні можете змінити ситуацію.

ЛЕВ. Якщо сьогодні не будете обережні й далекоглядні, особливо в інтимних питаннях, можете розпрощатись не тільки з репутацією.

ДІВА. Якщо вирішите влитися в осередок шанувальників екстремального сексу та випадкових зв'язків, починайте з чогось незвичного, але не занадто зухвалого.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Не намагайтесь пред'являти надто завищені вимоги до коханої людини. Якщо по-справжньому кохаєте, навчіться просто не помічати недоліків своєї другої половинки.

СКОРПІОН. Сьогодні навіть найсильніші емоції на перевірку можуть виявитися звичайною мильною бульбашкою. Що ж, наше життя — театр абсурду...

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні не гріх розширити коло спілкування. Про секс утрьох зірки не кажуть )) А от вибір між гарним, ще кращим і просто фантастичним цілком імовірний.

КОЗЕРІГ. У вашому особистому житті період затишшя. Можливо, воно й на краще. Зрештою, постійні душевні шторми здатні довести до нервового зриву...

ВОДОЛІЙ. Молодих і недосвідчених очікують зустрічі, знайомства, здебільшого приємні та багатообіцяючі.

РИБИ. Сьогодні можете зустріти свою давню симпатію, перше кохання чи згадати навіки поховане в надрах пам'яті почуття. Зірки радять не напиватися з цього приводу, а насолоджуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 10 грудня
Любовний гороскоп на 9 грудня
Любовний гороскоп на 8 грудня






На правах реклами