Ми у Facebook
11.12.2015, 17:00

У Рівному після зіткнення маршрутки з легковиком, водія з авто вирізали рятувальники [Фото+Відео]

11 грудня о 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Рівному на вулиці Мельника сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Москвич» та міського маршрутного таксі №57 «Богдан».

Про це повідомили з ГУ ДСНС у Рівненській області.

На місце події негайно виїхали чергові відділення рятувальників пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Рівненській області.

У Рівному маршрутка №57 з пасажирами потрапила у страшну аварію




По прибуттю рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення транспортних засобів, у понівеченому легковику було заблоковано водія та пасажира. В маршрутному таксі ніхто не постраждав. Щоб дістати людей, працівникам Держслужби з НС довелося розрізати деформовану автівку за допомогою гідравлічних інструментів. Після цього рятувальники обережно передали двох травмованих чоловіків лікарям «швидкої допомоги», які терміново доставили їх у медичний заклад.



Вся рятувальна операція, до якої було залучено 12 працівників ДСНС та 3 одиниці спецтехніки, зайняла менше 15 хвилин. Протягом цього часу рух на даній ділянці дороги регулювали співробітники поліції. Наразі обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.






На правах реклами