Ми у Facebook
18.12.2015, 15:45

Рівненський державний гуманітарний університет відсвяткував ювілей [+Фото]

З нагоди ювілею, працівники вишу отримали грамоти та відзнаки від керівництва області та міста та Національної академії педагогічних наук України.
РДГУ був заснований у 1940 році як учительський Інститут. З роками кілька разів змінювалась назва й структура навчального закладу. Проте, нині це один із найбільших вишів області.

ФОТО ЗІ СВЯТКУВАННЯ ТУТ

У складі РДГУ функціонує 5 навчальних корпусів, 7 гуртожитків, спортивні, тренажерні, гімнастичні зали, зали хореографії та художньої гімнастики. Нині в університеті навчається майже дев’ять тисяч студентів. Вони здобувають
вищу освіту на 9 факультетах.

Для збору коштів на потреби військових на Рівненщині влаштують концерт

«Продовжуючи традиції державного педагогічного інституту та інституту культури, університет сьогодні працює за європейськими орієнтирами організації професійної освіти, наукових досліджень і творчої роботи, щороку розширює нові спеціальності, поглиблює розробку багатьох важливих проблем педагогічного та мистецького життя Рівненщини»,- наголосив перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.

«Результати новаторських проектів, інноваційних засад знайшли втілення у підручниках, монографіях, статтях, методиках навчання»,- додав начальник
управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.





На правах реклами