Ми у Facebook
21.12.2015, 21:45

Топ-5 чоловічих помилок при знайомстві з жінками [+ПОРАДИ]

Напевно чи не кожен чоловік хоча б раз відчув на собі усі прикрощі жіночої відмови у знайомстві чи спілкуванні. Така ситуація для багатьох стає серйозним ударом по самооцінці. То як уникнути подібних казусів?
Багато чоловіків, незважаючи на успіхи у різних сферах своєї діяльності, часто отримують поразку у стосунках з жінками. Основна причина таких прикрощів - помилки, які чоловіки допускають уже на початку знайомства. Ось найпоширеніші з них:

1. Грубість. Ні в якому разі не потрібно грубіянити, а тим більше ображати жінку. Кожен з нас гідний поваги, а жінки тим паче. Всі ці окрики, фрази типу «ей, ти!», посвистування не красять в першу чергу самого чоловіка. Деякі і цим не обмежуються і намагаються застосувати силу. Жодна розсудлива жінка не захоче знайомства з таким невігласом. Позбавтеся від жаргону і нецензурної лексики. Ті вирази, які ви використовуєте у своїй звичні компанії, можуть не сподобатися жінці.

2. Сором'язливість - «найулюбленіша» чоловіча помилка. Підсвідомо деякі чоловіки бояться знайомитися з жінками через можливу відмову. Однак, навіть якщо вам і відмовлять, нічого страшного не станеться. Потрібно буде просто спробувати познайомитися з іншою жінкою. Ваша напруга і нервозність дуже відчувається і вона або стане нервувати теж, і розмови не вийде, або відразу закриється від спілкування. Знайдіть спільні інтереси, переведіть розмову на глибші теми. Мовчання також напружує дівчину і змушує її нервувати в розмові з незнайомцем.

3. Банальність. Жінкам не подобаються чоловіки, схожі один на одного. Їм подобаються ті, в яких є щось особливе. Так і дайте їм це. Якщо не виходить зав'язати знайомство «на рівному місці», заготовте оригінальний шаблон, який дозволить почати знайомство і налаштувати дівчину на позитивну хвилю. В інтернеті зараз маса сайтів, де можна знайти подібні заготовки.

4. Допит. Знайомство не варто перетворювати в допит. Ви ж не шпигун, який хоче вивідати секретні дані. Теми при першому повинні бути абстрактними (кіно, музика, театр). Нехай вона розповідає те, що вважатиме за потрібне. А якщо чоловік ще й нервує, то розмова перетворюється на суцільні питання.

5. Прагнення сподобатися. Намагаючись підлаштуватися під вигадані ідеали, чоловіки часто забувають про свою сутність. Не варто розповідати який у вас класний автомобіль і шикарна квартира, тим більше, якщо їх немає. Всіма цими витівками ви втрачаєте, насамперед, своє «Я». Та й вибравши модель поведінки, не властиву вам, великий шанс не осилити її або зовсім не вгадати зі смаком конкретної леді. Показуйте свої плюси поведінкою: відкрийте двері, пропустіть вперед, допоможіть одягнутися. Це дрібниці, але саме їх жінки примічають.

Успіхів!

Статті до теми:

Вісім речей, які чоловіки і жінки роблять по-різному

Чоловік і жінка… Хто в головній ролі?

Як зима впливає на сексуальні бажання чоловіків та жінок





На правах реклами