Ми у Facebook
30.12.2015, 17:20

Депутат Святослав Євтушенко: "Побачене у США та Європі хотів би запровадити у нашому місті"

Депутат Рівненської міської ради Святослав ЄВТУШЕНКО, підсумовуючи рік, що минає, розповів, що отримав не лише цікавий досвід, побувавши за кордоном, а й дізнався, хто є його справжніми друзями.
- 2015 рік був насиченим, динамічним, сповненим різними подіями, у тому числі розчаруваннями та перемогами. Він залишає по собі різні враження, інколи дуже контрастні та суперечливі. Але напередодні Нового року хочеться згадувати лише про хороше. Так, для мене рік, що минає, виявився дуже пізнавальним. Я дізнався, хто є моїми справжніми друзями і на кого я можу покладатися в житті.

Головна ялинка Рівного дорожча за київську


Крім того, цього року я багато де побував із робочими візитами та отримав корисний досвід, який планую застосовувати під час роботи у Рівному, якщо, звісно, мені дадуть можливість це робити. Так, наприклад, я вперше відвідав США. Там за кошти Міністерства торгівлі Америки у рамках програми “SABIT” проходив стажування. Чесно скажу, під час поїздки особисто для себе дізнався багато корисного. У США абсолютно інший підхід до збереження ресурсів, і все, що можна, там переробляють на вторинну сировину. А в основі цього лежить не законодавче зобов'язання, як у Європі, а економічна доцільність. Це не лише зменшує негативний вплив на екологію, а й дає можливість розвиватися економіці країни. Також цього року я відвідав найбільшу в Євро-Середземноморському регіоні екологічну виставку "Еcomondo-2015". Поїздку української делегації на неї фінансував Євросоюз. Для себе з цих поїздок я зрозумів, що багато чого з побаченого хотів би почати запроваджувати у нашому місті. Адже це дозволило б покращити екологію та перетворити Рівне на більш комфортне для проживання.

Реакція рівнянина на нові антивандальні лавочки: "Це, скоріше, стоматологічне крісло"


Ще я став здобувачем Національного університету водного господарства та природокористування і склав перші кандидатські іспити. Зараз працюю над написанням дисертації на комунальну тематику.

Якщо ж говорити про особисте, то мені дуже приємно, що мій старший син Владислав виборов третє місце в обласному конкурсі з комп'ютерних технологій у номінації ІТС-технології, який проходив у НУВГП восени.

Харківський науковець відгукнувся про бренд Рівного


Моя донечка Христинка вперше взяла участь у серйозних для неї змаганнях з тенісу, які відбувалися влітку в Миколаєві. Адже цим спортом вона займається вже впродовж чотирьох років і для неї це важливо. А мій менший син Назар отримав перемогу на змаганнях з тхеквондо, які проходили в Рівному. Також у своїх шість років він вже має оранжевий пояс. Надіюся, що в новому році мої діти радуватимуть новими здобутками.

Напередодні ж 2016 року хотілося б привітати всіх рівнян зі святом. Бажаю нам усім, щоб суперечності, все погане та незрозуміле, залишилося у старому році, а в Новий 2016-й ми взяли лише щастя, радість, віру в краще та любов! Нехай Бог оберігає нас та наші родини! З Новим роком! З новим щастям!





На правах реклами