Ми у Facebook
03.01.2016, 20:15

Любовний гороскоп на 4 січня

Від чого застерігають сьогодні зірки закоханих і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Трохи уповільніть швидкість – так можна загнати свій організм, як баского коня, і серйозно захворіти. Зробіть перепочинок – такий як вам подобається. І нехай весь світ зачекає!

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні вам захочеться жити й радіти життю, насолоджуватися близькістю з коханою людиною, тихими радощами подружнього життя, радіти цікавим і перспективним знайомствам.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні вас переслідуватиме якесь дежавю, здаватиметься, що увесь час бігаєте по зачарованому колу. Нестримне бажання вирватися зі сформованої ситуації тільки загострить почуття…

РАК. Не квапте події, рвонувшись на пошук нових пригод - спочатку необхідно підготуватися для нових завоювань, змінити себе і свій внутрішній світ.

ЛЕВ. Багатообіцяючий день. У більшості питань вам не буде рівних. Стільки справ, успіхів, досягнень, що й часу не залишиться на особисте життя, а сил – на повноцінний секс.

ДІВА. Сьогодні слід більше часу приділити дому і сім'ї, а не людині, яка увесь час не виходить з голови. Зберіться з думками, не обманюйте себе…

ТЕРЕЗИ. Сприятливий день для нових знайомств і романтичних побачень. Щоправда, у розповідях про себе обидві сторони будуть схильні прикрашати своє минуле та дійсність.

СКОРПІОН. Сьогодні знадобляться оптимізм, витримка і тактовність, бо кохана людина може критикувати й ревнувати вас без найменшого приводу.

СТРІЛЕЦЬ. Краще не шукати пригод на свою голову, а займатися звичними, надійними речами. Намагайтеся шукати позитивні сторони у всьому, що у вас вже є.

КОЗЕРІГ. У вас сьогодні може скластися хибне уявлення, що вас недооцінюють. У зв'язку з цим посилиться бажання домінувати й демонструвати свої найкращі (з вашої точки зору) якості.

ВОДОЛІЙ. На початку року найбільш важливий напрямок вашого життя - кар'єра. Заради неї варто поки що пожертвувати й особистим життям.

РИБИ. Ви зможете помиритися, якщо посварилися, встановити нові партнерські стосунки. Це можна зробити й не виходячи з дому – по телефону або в чаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 3 cічня
Любовний гороскоп на 2 cічня
Любовний гороскоп на 31 грудня - 1 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами