Ми у Facebook
10.01.2016, 18:30

Підсумки тижня: дорожні аварії на Рівненщині, святкування Різдва та турецькі серіали

Найбільше читачів ОГО цього тижня цікавили такі теми:
У святковий період на Рівненщині збільшилась кількість ДТП


У перші числа січня, у порівнянні з минулим роком, на території Рівненщини спостерігається ріст аварійності у 6, 5 раза. Варто зауважити, що у перший день 2016 року на Рівненщині в результаті дорожньо-транспортних пригод троє людей загинуло.


У перший день нового року під колесами авто загинув пішохід


У Кузнецовську "ВАЗ" збив пішохода. Аварія сталася 03 січня о 20:05 на вулиці Набережна. 22-річний водій автомобіля «ВАЗ-21150» з Володимирецького району, з невідомих поки причин, наїхав на 52-річного пішохода з Кузнецовська. Внаслідок ДТП пішохід травмувався, його госпіталізували.




На автодорозі Київ-Чоп в селі Крилів Дубенського району 7 січня близько 11 години сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали дев’ятеро осіб.


Жахлива аварія на Рівненщині: згорілі авто та пасажири без свідомості (+ФОТО)

На другий день Різдва на Радивилівщині сталася жахлива аварія. 8 січня близько 15 години на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Гранівка Радивилівського району, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили чотири автомобілі, два з них згоріли повністю, ще один – частково.



Внаслідок жахливої ДТП загинула одна людина та ще двоє без свідомості потрапили до лікарні.


На Різдво майор поліції загинув під час оформлення ДТП. Трагедія трапилась у перший день Різдва, 7 січня. Близько 15.30 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Зелений Гай Дубенського району.

Слідчо-оперативна група поверталася з ДТП у селі Крилів. По дорозі правоохоронці помітили два транспортних засоби, які злетіли у кювет. Коли зупинилися, щоб допомогти, у цей момент на дорозі водій автомобіля «VOLKSWAGEN Caddy» не впорався з керуванням та здійснив на наїзд на старшого слідчого, який стояв на узбіччі. Від отриманих травм поліцейський помер на місці.

У Рівному в жахливій ДТП загинув пасажир




Святкування Різдва по-рівненськи

Святкування Різдва Христового в Україні сповнене багатьма цікавими традиціями. Це й встановлення дідуха, приготування традиційних страв й зустріч колядників. Портал OGO.ua вирішив поцікавитись, яких традицій святкування Різдва дотримуються рівняни.



Церковний календар на січень 2016

Абсолютна більшість рівнян святкує Різдво у родинному колі. Але в кожній родині є свої особливості святкування. Хтось готує кутю з шоколадом, а хтось прикрашає дідух, як ялинку, гірляндами.

Дівочі ворожіння на Різдво

Військові АТО заспівали різдвяну пісню (+ВІДЕО)

А кандидат богословських наук, ректор Рівненської духовної семінарії, прот. Віталій Лотоцький поділився роздумами про рік народження Ісуса Христа:
"Сьогодні низка так званих провидців сповіщають, що 2012 р. буде останнім роком існування людства, роком кінця світу, наводячи жах і сум’яття в серця і уми багатьох. Святкування ж Різдва Христового має на меті вселити в серця і душі вірних надію, віру і любов у Бога..."




На екрани повертається "Величне століття"


Із 11 січня 2016 на каналі 1+1 можна буде переглянути всі сезони грандіозної телеісторії про епоху султана Сулеймана Пишного та долю його коханої дружини, легендарної українки Роксолани.

Багатьох рівнянок цікавило як змінилися зірки серіалу “Величне століття. Роксолана” за 2015 рік.

Канни-2016. Катя Осадча бере інтерв'ю в Халіта Ергенча - Султана Сулеймана у "Величному столітті"
Канни-2016. Катя Осадча бере інтерв'ю в Халіта Ергенча - Султана Сулеймана у "Величному столітті"



Тим часом творча група проекту продовжує роботу над зйомками серіалу-продовження.
Перша серія нового проекту «Величне століття. Кьосем» (Kösem Sultan) вийшла в ефір 12 листопада 2015 на каналі Star TV Туреччини. Це історія однієї з найвпливовіших жінок Османської імперії, яка жила через 100 років після Роксолани.



Чи побачать рівненські телеглядачки продовження улюбленого турецького серіалу?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ