Ми у Facebook
11.01.2016, 13:20

«Кардинал-Рівне» вдома поступився харківським «залізничникам» [+Відео]

У матчі 16 туру Екстра-ліги до Рівного завітав лідера змагань – харківський «Локомотив». Зрозуміло, що шансів відібрати очки у гостей у рівненчан було небагато, що й підтвердив перебіг подій на майданчику та кінцевий рахунок матчу – 2:5 на користь фаворита.
Харків'яни з перших секунд розпочали облогу воріт Івана Гурка і відкрили рахунок вже на другій хвилині. Щоправда, через п'ять хвилин господарі відновили статус-кво, коли вдало на добиванні зіграв Володимир Кручок.

Головний коуч гостей відразу ж після цього взяв тайм-аут, після якого «Локомотив» вистрілив дуплетом – на 8 та 10 хвилині. Перевага в два голи дозволила харків'янам спокійно домінувати до перерви і закінчити перший тайм з рахунком 3:1 на власну користь.

По перерві господарі відродили інтригу у грі – граючий тренер рівненчани Сергій Піддубний пробив по воротам суперника і м'яч рикошетом від гравця «Локомотива» влетів у сітку воріт.

Проте результат 2:3 протримався лише до 27 хвилини. Саме тоді автор автоголу Денис Овсянніков реабілітувався перед партнерами і примусив вчетверте капітулювати Івана Гурка. П'ятий і останній м'яч у матчі був забитий «залізничниками» на 33 хвилині, після чого гості дозволили собі просто догравати поєдинок.

Таким чином, після 16 туру і перемоги у Рівному 5:2 «Локомотив» продовжив очолювати турнірну таблицю Екстра-ліги з 39 очками, а МФК «Кардинал-Рівне» залишився на восьмому, передостанньому місці, маючи в активі лише сім балів.

Протокольні дані.

«Кардинал-Рівне» – «Локомотив» (Харків) – 2:5

«Кардинал-Рівне»: Іван Гурко – Сергій Піддубний, Олександр Басич, Володимир Кручок, Богдан Новак – Віктор Чудля, Владислав Зелінський, Павло Дармовіс, Юрій Кіданов, Юрій Сондак.

Голи: Володимир Кручок, 7, Денис Овсянніков, 21, автогол - Дмитро Бондар, 2, Євген Сірий, 8, Дмитро Сорокін, 10, Денис Овсянніков, 27, Євген Рогачов, 33

Попередження: Павло Дармовіс, 32. - Денис Овсянніков, 11.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» не стримав натиск львівської «Енергії»

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ»

Календар матчів Екстраліги.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ