Ми у Facebook
21.01.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 22 січня

Що нашіптують зірки закоханим, одруженим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Якщо наприкінці дня вам зіпсують настрій, не сприймайте це близько до серця - кохана людина підтримає і розвеселить.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні можливе цікаве знайомство і незабутні хвилини. Надто не захоплюйтеся, бо якщо втратите голову, це позначиться на вашій роботі, навчанні та всіх інших справах.

БЛИЗНЮКИ. Романтичний настрій, ніжні почуття... Стосунки, які почалися сьогодні, можуть виявитися настільки серйозними, що й до весілля доведуть.

РАК. Не найкращий день для з'ясування стосунків і розмов на слизькі теми - зірки рекомендують бути тихішими води і нижчими трави.

ЛЕВ. Якщо у вас поганий настрій — не варто зривати роздратування на своїй половинці. Сьогодні кохана людина може вам цього не пробачити.

ДІВА. Приготуйтесь підлаштовуючись під конкретну ситуацію і не робіть передчасних висновків. Адже ймовірні не дуже приємні сюрпризи, які стосуються вашого особистого життя.

ТЕРЕЗИ. Емоцій буде більше, ніж треба. В основному позитивних. Кохана людина вас приємно здивує. Можлива несподівана зустріч із давно забутим другом чи згадаєте своє перше кохання.

СКОРПІОН. Сьогодні ви захочете родинного затишку і домашнього тепла. Ввечері очікується щось романтичне - не пропустіть. Якщо самотні й сидите вдома — почитайте любовний роман чи подивіться романтичну комедію...

СТРІЛЕЦЬ. Недавні знайомства допоможуть вам глянути своє життя під іншим кутом зору. Ймовірні конфлікти і сварки з близькими людьми.

КОЗЕРІГ. Постарайтеся не надто перевантажуватися, час від часу балуйте себе невеличким відпочинком. Не варто забувати про близьких та коханих - сьогодні вони дуже вас потребують.

ВОДОЛІЙ. Прекрасний незнайомець чи незнайомка викличе у вас романтичні почуття. Хоча ви будете дуже сумніватися з цього приводу. Може, в цьому є сенс?..

РИБИ. Сьогоднішній день варто присвятити своїй половинці, дому і сім'ї, наскільки це можливо. Нові знайомства не обіцяють нічого, крім розчарувань і зайвих проблем на вашу голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 21 cічня
Любовний гороскоп на 20 cічня
Любовний гороскоп на 19 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами