Контакти візового центру Польщі в Рівному
08:30 – 15:30 (понеділок – п’ятниця, крім вихідних) – всі анкети приймаються виключно за попереднім записом.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: ЯКЩО ВАМ НЕ ВДАЛОСЯ ПРИЗНАЧИТИ ДАТУ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ НА ВЕБ-СТОРІНЦІ АБО ДОСТУПНА ОНЛАЙН ДАТА ВАС НЕ ВЛАШТОВУЄ, ВИ МОЖЕТЕ ТАКОЖ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ДО КОЛ-ЦЕНТРУ ЗА НАСТУПНИМИ НОМЕРАМИ:
+ 38 044 5945496
+ 38 032 2351776
+ 38 032 2424564
+ 38 050 1179053
+ 38 067 3430480
+ 38 093 1755503
Перелік країн для українців, у які з 1 січня не потрібна віза
Для акредитованих агентств: Вам не потрібно попередньо записуватися на подачу документів на нашому веб-сайті або у call-центрі. Для того, щоб подати документи у ППВА, будь ласка, заздалегідь (мінімум за тиждень до планованої подачі документів) напишіть листа (до 15:00), вказавши час візиту до Пункту Прийому Візових Анкет та кількість візових анкет. Будь ласка, зауважте, що акредитовані агентства можуть подавати документи з 08:30 до 12:00 після отримання листа-підтвердження


Магнітна буря обрушиться на Землю вже завтра, 5 лютого

Лютий розпочався одночасно зі спалахом на Сонці, що вдарив по магнітному полю Землі. Наразі найпомітнішими магнітними збуреннями, які чекають на нас у лютому, можна назвати чотири. Перша потужна магнітна буря накриє українців вже завтра, 5 лютого. Тому треба заздалегідь подбати про свій стан.
переглядів: 5634
Найсмачніша намазка на хліб. Перекус за 3 хвилини: прості інгредієнти

Сьогодні портал OGO.ua розкаже про одну з намазок із часником. Це чудова закуска для свята або простих дружніх посиденьок.
переглядів: 5965
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 1669
Смачний перекус для всієї родини: Сосиски в тісті

Хто ж не любить сосски в тісті, але як приготувати для них тісто? Просто й швидко!
переглядів: 821
Ідеальний сніданок: Як приготувати смачні сирники

Для приготування цього смачного й корисного сніданку потрібно трошки кулінарного хисту та правильні інгредієнти.
переглядів: 757