Ми у Facebook
18.02.2016, 20:00

Рівненський театр відновлює показ вистави, під час якої травмувався актор

І обіцяє усунути в ній "всі небезпечні моменти".
Як писав портал ОГО, актор Рівненського облмуздрамтеатру Петро Ліснічук травмувався під час показу вистави "Біла ворона". І після цього виставу не показували.

- Щодо вистави "Біла ворона". Наступний показ відбудеться 21 лютого. Тимчасово на роль кардинала Вінчестерського, яку виконував Петро Ліснічук, буде введений актор Юрій Ширко. Петро Ліснічук ще перебуває у Рівненській міській лікарні. Наші колеги неодноразово провідували актора і розповідають, що його стан поступово покращується. Ми з нетерпінням чекаємо повернення Петра Ліснічука, молимось за його одужання та віримо, що зовсім скоро він знову радуватиме своєю грою нас та усіх глядачів на сцені нашого театру,
- повідомила керівник літературно-драматичної частини театру Ірена Боровець.

ВІДЕО: у Рівному під час вистави актор упав у яму

За словами п. Боровець, розслідування нещасного випадку управління Держпраці Рівненщини ще не завершило.

Рівненського актора, який травмувався під час вистави, прооперували

Щодо збору коштів на лікування актора, то для цього в театрі зіграли благодійну виставу «Полліанна», частину коштів здав колектив, а також у фойє театру розмістили скриньку, де залишають гроші глядачі. Окрім того, в кав’ярні «На Петлюри» за ініціативи власників також розміщена скринька для збору коштів. Зібрані гроші вже передані родині актора.





На правах реклами