Ми у Facebook
25.02.2016, 18:00

Кубок України з футзалу. 1/4 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - SKIDKA [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У четвер, 25 лютого, у Харкові розпочалися вирішальні матчі за Кубок України з футзалу. Серед восьми команд, які залишилися в якості претендентів на завоювання цього трофею, є і МФК «Кардинал-Рівне». Рівненський клуб у чвертьфіналі зіграє проти лідера київського футзалу – ірпінської SKIDKA.
Як повідомили на порталі sport.ua, починаючи з четверга і два наступні дні вітчизняний футзал буде наднасичений цікавими подіями, які відбуватимуться в харківському Палаці спорту «Локомотив». За цей час будуть зіграні відразу сім матчів, котрі назвуть володаря Кубка України сезону 2015/2016 років. Адже після вильоту ще на стадії 1/16 фіналу сенсації минулорічного розіграшу, київської команди «Manzana», почесний трофей на даний момент є вакантним, що ще більше підігріває зацікавленість до майбутніх матчів.

Гра МФК «Кардинал-Рівне» проти «SKIDKA» стане третім за ігровий день протистоянням команд з різних ліг. Тут знову є підстави представника Екстра-ліги не вважати фаворитом. Аматорський клуб з Ірпені є лідером чемпіона Києва у вищій лізі, не програвши в цьому турнірі жодного матчу. А про себе він в цьому сезоні голосно заявив після того, як в попередньому раунді в серії пенальті вибив з розіграшу володаря трофея «Манзану».

До лотереї в вигляді шестиметрових дійшло і в матчі команди, очолюваної Віктором Пантелейчуком, в 1/8 фіналу. На цей раз суперником «SKIDKA» була одеська команда «Делівері», і знову удача була на боці киян. Чим не попередження для «Кардинала-Рівне» в майбутньому чвертьфіналі - доводити гру до пенальті небезпечно.

Після прольоту повз плей-офф для рівненської команди «Фінал восьми» Кубка України залишається єдиними шансом все-таки гідно завершити невдалий сезон. Нагадаємо, що в 1/8 фіналу МФК «Кардинал-Рівне» грав в Івано-Франківську з першоліговим «Епіцентром К10» та здобув упевнену перемогу 7:3.

Результати інших матчів 1/4 фіналу:

ХІТ (Київ) – «Ураган» (Франківськ) – 1:1 пп 5:4

АРПІ (Донецьк) – «Локомотив» (Харків) – 0:4

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів) - 1:4

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» успішно здолав перший кубковий бар’єр

МФК «Кардинал-Рівне» залишився за бортом play-off

З фінальним свистком в цьому матчі події на «Фіналі восьми» не завершаться - чотирьох переможців чвертьфіналів чекає процедура жеребкування, яка і назве склад півфінальних пар.

Анонс фіналу восьми.



Онлайн-трансляція матчу. Початок - 18:45.








На правах реклами