Ми у Facebook
20.03.2016, 18:20

Рівненчани стали четвертими на Чемпіонаті України з волейболу [+Фото]

Чоловіча команда Рівненського регіонального центру «Інваспорт» взяла участь у Чемпіонаті України з волейболу серед спортсменів з вадами слуху. Волейболісти з Рівного мали шанси завоювати медалі, проте «обмежилися» четвертим місцем.
Чемпіонат України з волейболу (чоловіки) серед спортсменів з вадами слуху пройшов з 11 березня по 17 березня у Білій Церкві. У змаганнях приймали участь команди з вісьмох регіонів - Рівненської, Кіровоградської, Львівської, Закарпатської, Одеської, Житомирської, Київської областей та міста Київ.

У своїй підгрупі рівненчани змагалися з командами Закарпатської і Кіровоградської областей та Києва. Результати зустрічей:

Рівне – Закарпаття – 3:0
Київ – Рівне – 3:0
Рівне – Кіровоград – 3:1.

У своїй підгрупі команда Рівненського регіонального центру «Інваспорт» зайняла друге місце. В наступній грі 1/4 фіналу команда з Рівненщини обіграла представника Одеської області з рахунком 3:0.

Але у півфіналі рівненчани зустрічалася з сусідами із Житомирської області, яким програли з результатом 3:0. У «малому фіналі» - у грі за третє місце проти команди Київської області – рівненчани також виявилися слабшими за суперника, поступившись із рахунком 3:0.

Місця на чемпіонаті України з волейболу (чоловіки) серед спортсменів з вадами слуху між командами розподілилися таким чином:

І місце – місто Київ
ІІ місце – Житомирська область
ІІІ місце – Київська область
ІV місце – Рівненська область
V місце – Одеська область
VI місце – Кіровоградська область
VII місце – Закарпатська область
VIII місце – Львівська область

Нагадаємо, що збірну команду Рівненської області тренує тренер КЗ «РОДЮСШІ» з волейболу – Олександр Васильович Шевчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному під час вечора «Наша спортивна гордість» відзначили кращих у інваспорті

На Рівненщині нагородили тих, хто прославив область у 2014 році














На правах реклами