Ми у Facebook
12.04.2016, 19:30

Яку породу собаки краще обрати для дитини [+Фото]

Вибір домашнього улюбленця для дитини - справа відповідальна, адже далеко не всі породи підходять для співжиття з малюками. А якого чотирилапого друга краще обрати, дізнавайтесь разом з "ОГО".
Про те, що собаки позитивно впливають на розвиток і поведінку дитини уже давно відомо, але чи всі породи дійсно безпечні для дітей?

Чи потрібні дітям домашні улюбленці?

Дуже часто чуємо інформацію про те, що собака покусала або навіть загризла дитину до смерті. Це відбувається з різних причин і у багатьох випадках головна передумова такої поведінки - природна схильність тварини до агресії.

Якщо говорити про дітей, то їм потрібні більш ніжні і люблячі тварини і це можуть бути не лише коти чи хом'ячки, а й собаки. У цьому випадку просто варто обирати "правильну" породу.

Так, фахівці стверджують що найкращим псом для дитини стане лабрадор ретривер. Ця порода вважається найбільш врівноваженою, надійною і слухняною. Не дарма у світі 80% собак-поводирів саме лабрадори.



Пудель. Ця порода зустрічається у нас досить рідко, але саме пуделі чудово ладнають з малюками, люблять гратися, легко піддаються дресируванню, мають чудовий характер.



Кокер-спаніель. Не зважаюи на те, що ці собаки - мисливські, вони дуже добре ладнають з дітьми, проявляють кмітливість та готові до самопожертви.



Як собака приміряв взуття (ВІДЕО)

Французький бульдог - невеличкий за розміром і досить компанійський пес. Ця порода невибаглива і легко уживається з дітьми.



Дбайте про свого улюбленця: золоті правила для власників собак

Обираючи чотирилапого друга для дитини головне пам'ятати, що будь-ка собака має свій характер незалежно від породи і часто ставиться до вас в залежності від того, як ви про неї дбаєте і виховуєте її.





На правах реклами