Готуємо тертий пиріг до чаю: рецепт від читачки "ОГО"
Інгредієнти:
улюблене варення
250 гр вершкового масла або маргарину
2-2,5 стакани борошна (бажано вищого сорту)
1 стакан цукру
2 яйця
1 пакетик розпушувача
1 пакетик ванільного цукру.
Приготування:
Масло або маргарин заморозьте, потім натріть на крупній тертці. Додайте до масла всі складники, крім варення та замісіть однорідне тісто. Після цього тісто розділіть на 2 частини: одна повинна бути в 3 рази більша за іншу. Більшу частину тіста помістіть в холодильник, а меншу - відправте в морозильну камеру.
Тим часом, форму для випікання змастіть вершковим маслом і посипте манною крупою. Великий шматок тіста дістаньте з холодильника і розприділіть по дну форми, попроколюйте виделкою. На тісто намажте варення і зверху потріть менший шматок тіста, що був у морозилці.
Випікати пиріг слід близько 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Статті до теми:
Де у Рівному можна купити смачний чай на вагу
Топ-5 рецептів пісних страв з картоплі
Жіночий клуб рекомендує: Топ-5 рецептів весняних компотів
корисні поради рівнянкам, до чаю, тертий пиріг, пиріг, читачка, домашні рецепти
У Рівному оцінюватимуть готовність до інтеграції ветеранів та їхніх родин
Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Школа політичної аналітики — ПОЛІС».
переглядів: 330
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 376
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 366
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 331
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 373