Ми у Facebook
16.04.2016, 13:30

Рівненчани вперше позмагаються за звання чемпіонів міста з міні-футболу

У неділю, 24 квітня, в Рівному вперше пройде Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу (6х6), який організовує Федерація міні-футболу міста. Загалом, у турнірі планується участь 8 команд, серед яких визначиться чемпіон та призери. Призовий фонд - шість тисяч гривень.
Як повідомив «Все про спорт», призовий фонд чемпіонату складатиме 6 тис. грн., який розділиться наступним чином: 1 місце - 3 тис. грн., 2 місце - 2 тис. грн., 3 місце - 1 тис. грн. Команда, яка переможе у чемпіонаті, отримує перехідний кубок і його зменшену копію для музею клубу. Медалі отримають перші три команди.

Кращий клуб чемпіонату отримає запрошення на участь у фіналі Чемпіонату України по міні-футболу, який відбудеться 15-17 липня, у Києві. Також, кращі гравці фіналу Чемпіонату України отримають запрошення у збірну України по міні-футболу, для участі у чемпіонаті Європи, який відбудеться осінню 2016 року у Угорщині.

Три кращі клуби фіналу Чемпіонату України отримають дозвіл на участь у Лізі Чемпіонів з міні-футболу, яка також відбудеться осінню 2016 року.

Організатори планують запустити сайт і мобільний додаток, через які можна буде відслідковувати результати матчів, статистику гравців і дізнаватись новини чемпіонату (сайт і додаток будуть запущені, коли будуть сформовані команди-учасники чемпіонату).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині завершився Чемпіонат області з футболу

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу

Чемпіонат відбуватиметься на спортивному майданчику комплексу «Калина» (село Карпилівка, Рівненський р-н). Старт змагань 24 квітня о 16:00. Тривалість чемпіонату - 10 тижнів.

Умови участі.

Внесок для участі у чемпіонаті - 2500 грн. Для участі в турнірі необхідно надіслати заявку на пошту fmfu.rivne@ukr.net і сконтактувати з організаційним комітетом за телефоном 097 704 9136. Організатори лишають за собою право відмовити потенційним учасникам не повідомляючи причин.

Довідка.

Дізнатись більше про регламент змагань.

Дисциплінарний кодекс змагань.

Що таке міні-футбол.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ