Ми у Facebook
19.04.2016, 16:19

ПриватБанк збільшить вашу пенсію вдвічі

На Рівненщині ПриватБанку довірили свою пенсію близько 50% клієнтів, які отримують свою пенсію на картку. Це понад 70 тисяч клієнтів. Саме для власників пенсійних карток ПриватБанку з 1 квітня відкрито унікальну можливість!
Збільшити розмір пенсії вдвічі! І зробити це реально – завдяки акції для одержувачів пенсійних виплат “Подвійна пенсія від ПриватБанку”. Триватиме вона до 1 серпня 2016 року.


У розіграші має право взяти участь кожен клієнт, який отримує пенсійні виплати від ПриватБанку. Переможцям унікальної акції протягом року ПриватБанк буде виплачувати “другу” пенсію в розмірі тієї пенсії, що виплачується клієнтові Пенсійним фондом.


Умови прості:

1. Якщо не маєте, то потрібно відкрити пенсійну карту та почати отримувати пенсію на картку ПриватБанку.

2. Зареєструватися в акції можна у будь-який зручний для вас спосіб:
- відправити СМС із кодом 6346 на номер 3777;

- на сайті promos.privatbank.ua, акція “Друга пенсія”.

Кожні два тижні впродовж акції визначатимуть переможців. Розіграш транслюватиметься на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Прізвища щасливчиків розмістять на сайті promos.privatbank.ua, акція “Друга пенсія”.

Отримувати пенсію на картку ПриватБанку вигідно, бо є спеціальні переваги:

1. Пенсія на картку зараховується у день перерахування коштів Пенсійним фондом. Згідно з законодавством, банк зобов'язаний зарахувати кошти на картки клієнтів не пізніше наступного операційного дня після перерахування коштів Пенсійним фондом. ПриватБанк для своїх клієнтів зменшив цей термін, тому пенсія зараховується “день у день”. Тому стояти в черзі на пошті або чекати додому листоношу – нема потреби.

2. Власники пенсійних карток ПриватБанку сплачують за комунальні послуги на суму до 2 000 грн на місяць без жодних комісій! А підключивши регулярний платіж з картки на сплату цих послуг, пенсіонери взагалі не відвідують відділення, а банк самостійно переказує за них потрібні кошти в комунальні установи.

3. На залишок пенсійних коштів на картці банк щомісяця нараховує клієнтам додатковий дохід – 10% відсотків, які не оподатковуються.

4. ПриватБанк попіклувався про те, щоб пенсіонерам було зручно отримувати свої гроші, тому з карткою для виплат пенсії можна знімати готівку в будь-якому банку та банкоматі на території України без комісій!

5. А ще на картку можна отримувати інші грошові зарахування, наприклад, від друзів, знайомих або родичів за мінімальним тарифом – 0,5% від суми надходження.

6. Оплачуючи покупки в магазинах – партнерах програми лояльності “Бонус Плюс” – карткою ПриватБанку, пенсіонери повертають на картку до 20% від витраченої суми (bonus.pb.ua).

Пенсійну картку від ПриватБанку безплатно підключено до послуги “SMS-інформування”. Це дає змогу контролювати баланс рахунку, списання коштів з картки, отримувати SMS про зарахування на картку тощо.



Отже, поспішайте подвоїти свою пенсію завдяки пенсійній картці від ПриватБанку! Реєструйтеся в акції на сайті банку promos.privatbank.ua (акція “Друга пенсія”) та слідкуйте за розіграшами. І нехай щастить!

Кожен четвертий український пенсіонер отримує пенсію за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Згідно з даними Пенсійного фонду України, на кінець 2015 року кількість власників пенсійних рахунків і карток ПриватБанку становить 3 000 967 осіб. Загальна кількість пенсіонерів в Україні становить близько 12 млн.



Довідково: Акція проводиться на всій території України, за винятком тієї, де зараз проведення антитерористичної операції, тимчасово окупованої території (Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей).


Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011.





На правах реклами