Ми у Facebook
25.04.2016, 19:40

Рівненські діти виготовили для бійців АТО патріотичні писанки

Учні 5-9 класів 14-ї школи Рівного приготували великодні подарунки для військових, які перебувають на сході.
Вони вирішили передати через рівненських волонтерів майже 80 яєць-«писанок» у вигляді солдатів у касках та з автоматами, з картою України та тризубом.

Як розповів порталу ОГО вчитель трудового навчання НВК №14 м. Рівне Олександр ГОМОН, ці сувеніри, які можна повісити у бліндажах та на блокпостах, нагадуватимуть нашим землякам-військовослужбовцям, що в ці святкові дні ми з ними разом й чекаємо повернення додому живими та здоровими. Діти з радістю, великим старанням і патріотичним піднесенням виготовляли й розфарбовували наші патріотичні писанки. Хотілося, щоб вони були міцні та мали гарний естетичний вигляд. Ескіз розробив я сам, а діти додали свої цікаві ідеї.

Рівненські школярі розписали писанки, щоб допомогти своєму одноліткові



– Це вже не перша наша така акція. Подібні сувеніри-обереги відправляємо на схід вже другий рік поспіль. Учні нашої школи й на минулі свята передавали в АТО виготовлені власноруч сувеніри — ажурні символічні писанки у вигляді великоднього яйця з тризубом і синьо-жовтим прапором України, обереги на Покрову та новорічних патріотичних сніговичків, - демонструє вироби учнів 14 школи Олександр Гомон.

Рівненські діти виготовили для бійців великодні патріотичні писанки [+Фото]





На правах реклами