Ми у Facebook
07.05.2016, 13:30

Рівнян запрошують на спортивний відпочинок до "Садиби у Галини" [+Відео]

Знімальна група програми “Моя робота” побувала в селі Дядьковичі Рівненського району, де нам провели екскурсію у мальовничій “Садибі у Галини”. В цьому місці легко дихається завдяки мальовничій природі, а також можна не тільки відпочити на природі, а і вирушити в неймовірну велоподорож.
- Розкажіть, скільки часу вже працює ваша Садиба і на яких відвідувачів вона розрахована?

- Чотири роки тому я взяла кредит на розвиток велоспорту, закупила велосипеди шоломи, посуд, постіль. Ми впродовж цих років працюємо, але у нас мало відвідувачів. У нас можна поїсти, відсвяткувати день народження чи інше свято, переночувати та вирушити у мальовничу велоподорож.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Хто до вас переважно приїжджає? Люди з села чи з міста?

- На святкування приїжджають родинами, щоб конкретно по велоспорту родини приїжджали, то таких мало. Молоді цікавим є відпочинок у сауні, бані. Попаритися приїжджають, як з села, так і з ближніх сіл та міста.

- На скільки людей розрахована зала і які страви ви пропонуєте гостям?

- Наша святкова зала розрахована на 30 відвідувачів. Це, щоб було всім вільно та зручно. Ми можемо запропонувати традиційну, українську кухню. Я готую страви у печі за старовинними рецептами. Відвідувачі дуже люблять підливку в горщиках, плов, італійську піцу.

- Плов та підливка — це зрозуміло, а де у Дядьковичах рецепт італійської піци?

Насправді я готую справжню італійську піцу, не українську. Рецепт мені розповіла моя дочка, яка тривалий час жила в Італії. Тепер і ми пильно зберігаємо всі секрети приготування піци.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Ті, хто люблять велоспорт, можуть до вас завітати усією родиною?


- Так, у нас для цього є усе необхідне. Це і волосипеди, шоломи, пляшечки для води. Крім того, ми готові розказати веломаршрути, які будуть цікаві для усієї родини. Зазвичай, у нас їдуть за маршрутом Дядьковичі, Шпаків, Милостів, на Пересопницю, Макотерки та Верхівськ. Це займає 24 кілометри, але для тих, хто втомився може швидко повернутися на трасу і до нас.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ



Як доїхати з Рівного:
Їхати у млинівському напрямку по автомобільному шляху Т1806, на в’їзді у село Дядьковичі (Рівненський район) повернути наліво і рухатись по вул. Хмільна 400 метрів.

адреса: с. Дядьковичі (Рівненський район), вулиця Хмільова 42а
тел. +38(068) 539-25-00, +38(068) 034-35-99






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ