Ми у Facebook
10.05.2016, 14:25

Чи почнеться, як Майдан, з поста у Фейсбук боротьба з дог-хантерами у Рівному?

Повідомлення рівнянина Дмитра Соломчука у соцмережі Фейсбук про те, як отравилася таблетками на вулиці його собака, у якої малі цуценята, викликало бурхливе обговорення теми дог-хантерства - вбивства псів.
Портал ОГО писав про це у публікації "А якщо таблетку з'їсть дитина": у Рівному хтось масово отруює собак На щастя, за словами п. Соломчука, собака жива. Але їй ветеринари заборонили годувати молоком малят.

А ось як відреагували користувачі соцмережі на повідомлення про отруєння собаки.


Oleh Khomko
п.Дмитре, вигулювати собаку потрібно тримаючи свого пса на повідку. Тоді не буде таких прикрих випадків. І ще одне, "туберкульозних таблеток" про які ви пишете фармкомпанії не випускають. Я розумію Ваш біль. У мене самого дома живе пес вже 12 років.


Новий міністр освіти хоче вчити дітей у школах розраховувати бюджет і відсотки по депозиту


Катерина Тваровская
По-перше, якщо пес в наморднику, він може гуляти і без поводка. По-друге, в більшості европейських країн собачки вільно гуляють в громадських парках. Єдиною умовою є те, що хазяїн пса повинен носити з собою спеціальні пакетики і прибирати за своїм дружком. А те, що в місті травлять собак, то це 100 % краще б притулок відкрили.... Але ж кожен думає про свою жо

Roman Veremchuk Катерина Тваровская В Європі штрафи по декілька десятків тисяч євро за викидання тварин на вулицю, а у нас цим цілком "законно" займається міське КАТП.

Куди скаржитися на рівненських прокурорів


Наталія Репак Про притулок і мови нема, він повинен бути і бути державним, з залученням спонсорів і різного роду грантів. Стосовно вигулу - собака повинна вигулюватись на повідку і у наморднику( джек-рассел здається може вигулюватись без намордника), без повідка - лише у спеціально відведених і облаштованих для цього місцях. Вина господаря не менша, бо собака без повідка і не навчена не підбирати з підлоги. Тим, хто труїть собак, - руки повідривати і в анус запхати.


Оксана Майструк
Це жах. А відповідати ніхто не буде, наша місцева влада і людей за людей не вважає, то що їй до тварин. От якби тої гидоти наївся якийсь онучок якогось вельможного пана, от тоді б може щось було б, а так...

У Рівному створюють спеціальний парк для велосипедистів



Ева Ендрик
З цим і справді слід щось робити. У нашому районі (РЗВА) отруїлося уже два домашніх пси. Помирали у страшних муках. Два тижні тому на Лебединці посеред клумби в конвульсіях билася кліпсована собачка. Кричала просто людським голосом. Діти були у шоці. Я розумію потребу регулювати кількість дворняжок, але я думаю, що існують гуманніші методи і такі, які не вбивають під шумок домашніх та дворових стерилізованих собак.


Olena Pylat
Шкода всіх: і бездомних тварин, і постраждалих тварин, які гуляли з господарями і покусаних чи наляканих тими же собаками громадян. Але ми всі заслуговуємо на це, бо кожен з нас вирішує дане питання лише коментарями та постами в соцмережах, сидячи на дивані.

Ева Ендрик
Майдан теж почався з поста у фейсбуку) На те і існують такі от ресурси, щоб обговорювати проблеми, ділится інфою і знаходити рішення. Відомо усім, що від ідеї до реалізації великий шлях, і діють насправді одиниці. Ну то й що? Не писати? Мовчати? Не обговорювати важливе? Не розумію суті вашого меседжу.





На правах реклами