Ми у Facebook
18.05.2016, 08:00

На Рівненщині невідомі у балаклавах і зі зброєю напали на журналістів

Зробили це у момент, коли знімальна група телеканалу ІСTV знімала сюжет біля спиртзаводу у селі Зірне Березнівського району.
За повідомленням відділу комунікації ГУНП в Рівненській області, на журналістів напали троє чоловіків. Двоє з них переслідували журналіста, третій газовим балончиком кинувся бити оператора по голові, погрожуючи зброєю, схожою на вогнепальну.

Дорогам Рівненщини, востаннє ремонтованим в СРСР, лише наради не допоможуть

Журналісти повідомили про цей випадок у поліцію вчора близько 14.30.

На Рівненщині спіймали шахраїв, які обдурювали покупців в інтернеті

За фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Нею передбачено покарання у вигляді штрафу до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років.

На Рівненщині чоловік випав з власної квартири і загинув

Як пише Радіо Свобода, Зірненський спиртзавод офіційно не працює. Однак на початку травня представники служби безпеки державного підприємства «Укрспирт» повідомили про затримання людей, які намагалися вночі вивезти із Зірного дві цистерни зі спиртом. Ідеться про нелегальне виробництво спирту, яке приносить його організаторам мільйони гривень щомісяця.

Іще восени 2014 року заступник генерального директора з питань безпеки ДП «Укрспирт» Андрій Бабяр у заяві на адресу президента Петра Порошенка заявляв, що до схеми нелегального виробництва спирту залучене організоване злочинне угруповання під керівництвом Олексія Чеботарьова, який нині перебуває в розшуку. Бабяр назвав Чеботарьова організатором «тітушок» і вбивств і людиною колишнього президента Віктора Януковича. Бабяр також висловив підозру, що кошти від реалізації цієї схеми йдуть на фінансування війни проти України на Донбасі.





На правах реклами