Чи смачна полуниця на рівненських ринках - думки з соцмереж
"Привіт рівняни, хто вже куштував полуницю з ринку? Все нормально? Як смак? Бо чутлива до нітратів і того подібного, а так хочеться)"
Віталій:
"Вже їв. Все норм"
Вадим:
"Вижив"
Русланка:
"На смак не дуже (краще почекати коли на городі появиться)"
У рівненському супермаркеті продають м'ясо куросвина?
Танюша:
"Якщо дуже хочеться, то можна))
Але не така солодка і пахуча як хотілося б(("
Елизавета:
"Закарпатська вже смачна, 2 рази брала - все супер👍"
Сергій:
"нітрати на смак не відчути((( тому треба надіятися на інтуїцію)"
Наталія:
"Купували багато разів, один раз попалася ніяка. Решту разів добра, солоденька і пахла полуницею. Я дитині давала, все ок."
Юлия:
Купувала декілька разів, або без смаку або кисла
Рома:
"Якщо маєш проблеми то не краще не бери....а чекай червня місяця коли вже буде своя"
Аня:
"Сьогодні купила, домашню, дуже смачна. А раніше брала то ніяка була("
Марія:
"Вона ще зелена, хоча колір червоний))"
Виктория:
"Краще велику купляти, вона смачніша і ароматна, бо маленька 👎"
Рівняни обрали найкращу каву з мобільної кав'ярні
Ксюша:
"Аня, хотіла б я подивитись в очі тому продавцю,що продав Вам домашню полуницю😀)))"
Мені подобається40 хвилин тому Анi|Відповісти
Люда:
"Не дуже смачна але малій давала (2 роки), то все добре, не обсипало👍"
Юлия:
"на огірок схожа на смак)"

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 449
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 444
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 434
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 475
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 357