На Рівненщині продавали "неправильний" оцет
На Рівненщині подорожчало пальне
На споживчій етикетці «Оцет столовий 9% Родина», окрім інших позначень, зазначено, що до складу продукту входять вода питна, регулятор кислотності, кислота оцтова синтетична харчова. Позначення, розміщені на споживчій упаковці продукту «Оцет столовий 9% Родина», тому за складом називати даний продукт "оцет" неправильно.
У зв'язку з тим, що так званий "оцет" водного розчину оцтової кислоти не відноситься до оцту з продовольчої сировини, продукт повинен мати назву відповідно: або замінник оцту (9%) або водний розчин оцтової кислоти синтетичної (9%).
Чи смачна полуниця на рівненських ринках - думки з соцмереж
Завод виправив помилку на етикетці.
За матеріалами Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету

Рецепт ідеального бісквіта: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 632
Держава виплачує допомогу замість пенсії: що робити, якщо вам 65 і не вистачає стажу

Для оформлення допомоги необхідно звернутися до органу соціального захисту за місцем свого перебування.
переглядів: 138
Натуральний гречаний чай від Healthy Choice

Чим може привабити необжарений гречаний чай від Healthy Choice? По-перше, він не проходить термічної обробки. Саме така форма зберігає максимум природної користі. Натуральний чай не містить кофеїну, тому підходить навіть дітям, людям похилого віку та тим, хто уникає стимуляторів. По-друге, в Healthy Choice представлений великий асортимент цього напою.
переглядів: 125
Бал за хімію і фізику стане вагомішим - нові правила НМТ 2025

Абітурієнти, які складатимуть НМТ з фізики або хімії у 2025 році, матимуть переваги при вступі до профільних вишів.
переглядів: 843
Чи справді сіль пришвидшує кипіння води

Серед кулінарів досі побутує думка, що додавання солі у воду пришвидшує її закипання. Здавалося б, твердження логічне: мовляв, сіль нібито запускає певні хімічні процеси, які зменшують час доведення води до кипіння.
переглядів: 854