Ми у Facebook
23.05.2016, 18:00

У Рівному відгримів концерт «Стольного Граду»

30 пісень та море драйву - так рівнянам запам'ятався концерт «Стольного Граду».
22 травня на стадіоні «Мототрек» у Рівному виступили виконавці популярного творчого об’єднання «Стольний Град». Хлопці виконали 30 пісень, серед яких були відомі хіти, а також нові – з альбому «Пока районы не спят». Організувала концерт івент-агенція «Мегаподія», яку очолює Роман Яворський.

«Розігрівали» публіку перед виступом київських хіп-хоперів - відомий МС Gonibez, кращий RnB діджей західної України DJ SoВe, бітбоксер BSfx, виконавець Doc_Mild та брейкдансери Why Not і хіп-хопери Hall of Fame.
Рівненська публіка драйвово сприймала виконавців ТО «Стольний град»: гучним співвиконанням пісень та шаленими оплесками. Як виявилось, молодь уже добре вивчила і пісні з їхнього нового альбому, який з’явився у березні цього року. ГІГА, TOF, ЯрмаК, БДРК виконували відомі сольні треки, а деякі – уже у повному складі ТО «Стольний Град».

2-річна дівчинка з Рівненщини перемогла у шоу "Україна має талант"




Найгучніше на концерті зустрічали ЯрмаКа, виконавця, котрий здобув шалену популярність у «живих» виступах та інтернеті. Він згадав про минулорічний концерт у Рівному, подякував, що так багато шанувальників виконують його пісні та приходять на концерти. ЯрмаК переконаний, що лише сучасна молодь зможе щось змінити в державі і буде цінувати своїх героїв та країну. Популярний хіп-хопер закликав рівнян шанувати українську землю, присвятивши проблемі з бурштинокопачами пісню «Чёрное золото». Він виконав також уже відомі хіти «Вставай», «Молодая кровь», «22», «На краю», «Земля» та інші.
Виконавці були дуже задоволені публікою та концертом, обіцяли обов’язково повернутися у Рівне уже з новими хітами.






На правах реклами