Ми у Facebook
24.05.2016, 17:00

На Рівненщині відібрали кращих плавців-ветеранів на Чемпіонат України

У Рівненській області пройшов чемпіонат з плавання серед ветеранів. За підсумками цих регіональних змагань визначалися представники Рівненщини, які отримали змогу представляти область на змаганнях вищого рівня – Чемпіонаті України.
Спортивно-масовий фестиваль ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області відбувся з 19 по 21 травня у Рівному, у басейні ДЮСШ №3 по вул. Макарова, 28а.

Змагання з плавання серед ветеранів фізичної культури і спорту. Запливи проходили у чотирьох вікових категоріях – 35-44, 45-54, 55-64 та 65-74 роки. Окремо змагалися чоловіки та жінки.

У наймолодшій категорії серед чоловіків переміг Олександр Савчук. Серед спортсменів-ветеранів віком від 45 до 54 років найбільшу кількість нагород виборов Анатолій Пастушенко. Іван Давидюк виявився найкращим у віковій категорії 54-64 роки, а серед найстарших спортсменів-ветеранів впевнену перемогу в загальному заліку здобув Валерій Нестеренко.

Серед жінок у віковій категорії 35-44 роки найбільшу кількість золотих нагород виборола Олеся Осовська, а серед спортсменок віком 45-54 роки перемогу отримала Оксана Казимирська.

Найкращі спортсмени-ветерани у подальшому виступатимуть на чемпіонаті України з плавання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський ветеран здобув золото на «Кубку Прикарпаття» з плавання

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання

Організаторами змагань виступили управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, Федерація плавання Рівненської області, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», та відділення НОК України в Рівненській області.

Нагадаємо, що минулого року у Львові пройшов Відкритий чемпіонат України (довга вода) серед ветеранів. На ньому представники Рівненської області здобули відразу 21 медаль різної проби. Всі вісім рівненських «збірників» повернулися додому, маючи в активі нагороди.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ