Ми у Facebook
30.05.2016, 14:20

Реконструкція стадіону “Авангард” у Рівному: проект розробляють архітектори з іншого міста

Однією із важливих задач, яку міська влада планує вирішити цього року, це розпочати реконструкцію знаного у Рівному стадіону “Авангард”.
На оновлення стадіону із міського бюджету планують витратити 100 мільйонів гривень, які хочуть розподілити на три роки. За ці гроші депутатська робоча група із реконструкції стадіону запланувала здійснити масштабну перебудову. Хочуть провести реконструкцію бігових доріжок і підтрибунних приміщень, цілковите відновлення благоустрою стадіону та його фасаду, ремонт футбольного поля та багато іншого. Передбачали змінити і структуру стадіону: на засіданні робочої депутатської групи розглянули питання про закриття центрального входу (на його місці може з’явитися головна трибуна), а також об’єднання 1 та 5 секторів, які знаходяться під трибунами стадіону. Вони в майбутньому утворять критий манеж для легкоатлетів. Голова депутатської робочої групи Олександр Нестерук підреслив, що заплановане масштабне відновлення розпочалося з 5 квітня цього року.

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

Деталі щодо процесу реконструкції виданню ОГО повідомив заступник міського голови Рівного Руслан Шевчук:

Сьогодні в Рівному - громадські слухання

- Зараз затвердили проектанта реконструкції. Проект розроблятиме львівська архітектурна студія “Арт-Простір”. Проектанти запланували цікаву концепцію реконструкції стадіону, зокрема оригінальне бачення об’єднання секторів і створення приміщення для легкоатлетів. Повністю своє бачення процесу реконструкції “Авангарду” проектанти представлять у 3D презентації, яку хочуть показати у червні цього року.

На Рівненщині витрати на ліки - одні з найменших в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Нагадаємо, що на створення проекту реконструкції міська влада планує витратити близько півтора мільйона гривень.





На правах реклами