Ми у Facebook
02.06.2016, 18:20

У Рівному відбулася благодійна презентація журналу “Маленькі рівняни”

Гучний сміх дітей та оплески дорослих супроводжували презентацію журналу “Маленькі рівняни”, яка відбулася у ресторані “Le Chalet” на Відінській, 39а. Першого червня ресторан представив рівнянам нове меню, зручну стоянку і оновлений літній майданчик. Учасники презентації журналу оцінили це першими!
БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ

На презентацію першого випуску видання у простору, зручну і затишну залу ресторану “Le Chalet” були запрошені добрі друзі редакції “ОГО”, журналу “ВІТАЄМО!” та "зірки" нового глянцевого журналу “Маленькі рівняни”.

- Надзвичайно приємно, що у ці дні ми відзначаємо дві важливі події — це чотири роки нашому рівненського глянцевого журналу “ВІТАЄМО!” та вихід першого номеру дитячого журналу “Маленькі рівняни”, - говорить засновник ВД “ОГО” Віктор ДАНИЛОВ. - З нагоди цієї події ми зібрали наших друзів, партнерів та самих героїв видань, щоб спільно розділити нашу радість.

Ідея видавництва дитячого журнальчику у Видавничому домі “ОГО” зародилася вже досить давно, але, як говорять самі видавці, все сталося саме в той момент, коли цього просто потребує місто Рівне.

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ

- Якщо згадати з чого все почалося, то одного разу просто самі ж читачі наших видань підказали, що Рівному дуже потрібний дитячий журнальчик, де було б багато усміхнених діток, поради для батьків та цікава інформація про та для дітей. Час минав, а ідея і далі не втілювалася в життя, але, не дарма кажуть, що на все воля Божа. Саме тому цей журнальчик народився саме зараз, саме тоді, коли він так потрібен - до Дня захисту дітей у 2016 році, - ділиться спогадами редактор журналу “Маленькі рівняни” Ольга ДАНИЛЮК.



Зірка обкладинки глянцю "Маленькі рівняни", модель модель МА Panna model managemnt Влада Кисельова не змогла особисто прийти на презентацію, бо вже на відпочинку, а от мама Влади - Мирослава з радістю завітала на захід.

- Надзвичайно приємно, що моя донечка прикрасила обкладинку журналу. Радіємо, що вона тішить нас своїми перемогами, а тепер стане відомою на все місто, - говорить пані Мирослава. - Завдяки заняттям у МА Panna model managemnt Влада здобула чимало нових знань та вмінь і стала набагато впевненішою у собі.

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ

Самі ж гості свята з радістю завітали до ресторану “Le Chalet” на це урочисте дійство, адже це не тільки можливість гарно провести час, поспілкуватися з друзями та налагодити нові знайомства та ознайомитись із новими цікавими пропозиціями від “Le Chalet”, а і долучитися до благодійності.

- Я сьогодні порахувала, скільки часу ми вже співпрацюємо з видавничим домом “ОГО” і це справді неймовірна дата — вже 17 років! Мені дуже приємно, що редакція розвивається, народжуються нові проекти та видання. Хотілося б всьому творчому колективу побажати подальших успіхів та всього тільки найкращого, - говорить організатор фестивалю «Металеве серце України» Ніна КРОКА.



Усі присутні на презентації взяли участь в аукціоні. Лотами стали вироби вихованців Олександрійського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, а усі виручені під час аукціону кошти пішли на придбання спортивного інвентарю для цього ж центру реабілітації. Загальна сума коштів, які вдалося зібрати — 2 тисячі 270 гривень.

- Я не очікував того, що ми зберемо таку суму, наші діти будуть просто в шоці. Я обіцяв, що ми зможемо придбати за виручені від виробів коштів м'яч для них, а тепер це дозволить нам придбати якісний спортивний інвентар, - наголошує директор обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Сергій Якобчук.

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ



Таким заходом Видавничий дім "ОГО" ще раз довів, що завдання медіа - це не тільки постійно розвиватися, вигадувати нові проекти та ініціативи, а і найголовніше - не забувати про тих, кому нині так потрібна наша допомога. Тому редакція вже готує новий випуск журналу "Маленькі рівняни" та в планах має ще чимало нових та цікавих ініціатив! Дякуємо адміністрації та колективу ресторану “Le Chalet” за гостинність і чудове обслуговування!

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ

Партнер презентації журналу “Маленькі рівняни” - ресторан “Le Chalet”
м. Рівне, вул. Відінська, 39а
(096) 280-48-48
(093) 687-73-33






На правах реклами