Ми у Facebook
05.06.2016, 10:55

Дворічну рівнянку, яка у шоу "Україна має талант" виграла півмільйона гривень, відвідав нардеп

Про це депутат Верховної Ради від Рівненщини Василь Яніцький повідомив у соцмережі Фейсбук.
"Під час робочого візиту в Дубровицю не зміг не відвідати та познайомитись з Аріною Шугалевич, переможницею шоу «Україна має таланти», - написав Василь Яніцький. - Разом зі мною привітали зіркову дубровичанку і перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський та голова Дубровицької райдержадміністрації Сергій Киркевич.

ВІДЕО - Виступ переможниці з Рівненщини на шоу "Україна має талант"

Арінка з дитячою безпосередністю раділа подарункам, відповідала на наші запитання. Мама дівчинки, Ірина, розповідала, що жодним чином не примушує дитину до занять, але хотіла б розвивати здібності й обдарування своє дитини й далі, проте умов для цього у нашому містечку не достатньо.


Як живе, що любить дівчинка з Рівненщини, яка перемогла у шоу "Україна має талант"


Я не один раз мав нагоду переконатися, як багато талановитих дітей на Поліссі. В райцентрах діють заклади, гуртки, групи з різним спрямуванням, де діти розвивають свої таланти. Проте, ми розуміємо і працюємо над тим, щоб покращувати матеріальну базу таких закладів, розширювати спектр їх діяльності, щоб кожна дитина знайшла собі заняття до душі. І дійсно, потрібні спеціалізовані заклади для інтелектуально обдарованих дітей".

Нагадаємо, що Аріна Шугалевич перемогла у шоу "Україна має талант" і виграла півмільйона гривень. Також портал ОГО писав про те, що збирається робити 2-річна Аріна Шугалевич після перемоги в шоу "Україна має талант"






На правах реклами