Ми у Facebook
14.06.2016, 08:20

Як мешканцям Рівного та області зареєструвати місце проживання, бізнес та нерухомість

У Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг діють 5 секторів, які легко знайти за вказівниками та кольоровими позначками.
Рівненський регіональний Центр надання адміністративних послуг знаходиться у центрі Рівного, тож до нього зручно доїхати з будь-якої точки міста.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) м. Рівне

Для того, щоб дістатися до ЦНАПу, варто сісти на будь-яке маршрутне таксі чи тролейбус, якійдуть у центр: до майдану Незалежності чи Рівненського музично-драматичного театру (Театральна площа).

ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]

До Центру надання адміністративних послуг від майдану Незалежності можна пройти через вулицю Директорії та від Соборної (з боку театру, навпроти Свято-Воскресенського собору) вулицею Симона Петлюри через проспект Миру. Нагадаємо, Рівненський ЦНАП знаходиться на майдані Просвіти, 2 (біля Рівненської обласної державної адміністрації).

Режим роботи:
Понеділок, середа, четвер: з 9.00 до 18.00
Вівторок: з 9.00 до 20.00
П’ятниця, субота: з 9.00 до 16.00
Вихідні дні: неділя, святкові та неробочі дні

Контактна інформація:
Тел.: (0362) 648-933, 648-955
Ел. пошта: cnap@ukr.net
Сайт: http://www.cnaprv.gov.ua
Факс: (0362) 648-922

Центри надання адміністративних послуг в Рівненській області - адреси і телефони

Детальнішу інформацію про те, що таке Центри надання адміністративних послуг, та відмінність Рівненського регіонального центру, від тих, які вже працюють в Україні, читайте у минулому випуску газети “ОГО” (№23 від 1 червня).

Як Петро Порошенко у Рівному відкривав ЦНАП

Цього ж разу ми хочемо більш детально акцентувати увагу на тих послугах, які мешканці Рівненщини можуть отримати у Рівненському ЦНАПі.

Насамперед хочемо наголосити: до Центру надання адміністративних послуг не варто їхати з самісінького ранку та займати чергу з 9-ї години ранку, як це було раніше. Адже навіть самі працівники ЦНАПу відзначають, що впродовж дня легше отримати консультацію, вирішити бажане питання, ніж якщо ви прийдете з самого ранку. Адже уникнете черг та зекономите тим самим свій час. Саме приміщення Центру досить зручне, в ньому вистачає місця для функціонування усіх секторів та навіть процес очікування надання послуги є комфортним. У приміщенні облаштовані спеціальні місця, де можна зачекати. А з лівого боку є навіть спеціальний майданчик для дітлахів.

Зайшовши у приміщення, ви відразу ж зрозумієте, куди вам треба підійти за консультацією. Адже в самому центрі, навпроти дверей, розміщений сектор інформування, де вас зорієнтують щодо питань, які у вас виникли.

Оберіть сектор і отримайте необхідну послугу

У ЦНАПі діють 5 секторів, кожен з яких виокремлений різним кольором, якщо вас відправили до одного із них, то ви з легкістю знайдете його, як за вказівниками, так і за кольоровими позначками.


У червоному секторі А проходить реєстрація місця проживання. Цей сектор знаходиться на першому поверсі.

Послуги сірого сектору В нині знаходяться в процесі обробки. Заплановано, що тут видаватимуть документи (паспорт громадянина України та закордонний паспорт). Зараз же можна, як і раніше, виготовляти їх у міському відділі Державної міграційної служби у Рівному на вулиці Словацького, 3 та обласній Державній міграційній службі на вулиці 16 Липня, 6.

Синій сектор С – це організаційний відділ апарату Рівненської міської ради та виконавчого комітету. Він також розміщений на першому поверсі приміщення ЦНАПу.

На другому поверсі знаходяться сектори D та Е. Сектор D – це державна реєстрація включення відомостей про фізичну особу-підприємця, а сектор Е - надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.




Читайте свіжий випуск газети "ОГО" онлайн





На правах реклами