Ми у Facebook
03.07.2016, 17:00

«Верес» виграв черговий матч на зборах і повернув Михайла Сергійчука

НК ФК «Верес» у першому матчі другого збору здобув чергову перемогу – цього разу з рахунком 1:0 над ФК «Львів». Крім того, у клуб, після шестирічної перерви, повернувся вихованець рівненського футболу 24-річний нападник Михайло Сергійчук.
Як повідомили в Інформслужбі «Вереса», клуб провів перший контрольний матч в рамках другого навчально-тренувального збору. У Львові на стадіоні «Сокіл» рівняни мінімально переграли юнаків з ФК «Львів» - 1:0. Переможний гол в середині другого тайму провів Ігор Худоб’як.

Таким чином, «Верес» здобув вже четверту перемогу у чотирьох контрольних матчах. До цього «вересівці» обіграли ФК «Миколаїв» - 1:0, «Карпати» (Львів) - 1:0 та «Скала» (Стрий) - 6:0.

Щодо повернення Сергійчука, то останні два сезони уродженець села Костянтинівка, що в Сарненському районі, вихованець Костопільського спортінтернату провів у Прем’єр-Лізі – у львівських «Карпатах» та ужгородській «Говерлі». Серед еліти у нього за плечима 21 та 17 матчів, відповідно, в яких Михайло забив три голи.

Головних голеадорських успіхів Сергійчук досяг у черкаському «Славутичі» - 17 голів, а також «Миколаєві» - 10. До того ще була вінницька «Нива».

За «Верес» Михайло Сергійчук виступав упродовж двох сезонів (2007-2008 та 2010 років), провівши загалом 34 гри (3 голи).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

«Верес» закінчив перші збори розгромом «Скали»

Отож, Михайло стане першим гравцем у відродженому «Вересі», хто встиг пограти за рівненську команду ще до її зникнення.

Нагадаємо, що раніше львівські «Карпати» залишив ще один рівнянин. Олег Голодюк, який народився в Кузнецовську, свій перший матч за головну команду Львова зіграв більше дев’яти років тому. Тоді йому було лише 19. Голодюк пройшов у «Карпатах» і важкі травми, і визнання 2014-го року, коли за версією вболівальників отримав нагороду «Зірка «Карпат». Проте у новому сезоні він захищатиме кольори полтавської «Ворскли».

Попри «рівненське коріння», Олег Голодюк зараз називає своєю домівкою Львів. В одному з останніх інтерв’ю він пообіцяв, що «я однозначно сюди колись повернуся. Можливо, їду зараз у таке собі довгострокове відрядження. «Карпати» назавжди залишаться для мене рідною командою, а Львів – домівкою. Я прожив тут 15 років, тому інакше бути не може».





На правах реклами