Ми у Facebook
07.07.2016, 11:00

«Верес» на зборах розгромив «Буковину»

Шосту перемогу у шести товариських поєдинках у міжсезонні здобув НК ФК «Верес». У черговому спарингу проти «Буковини», майбутнього суперника у першій лізі, команда Володимира Мазяра розгромила чернівчан із рахунком 4:0.
Як повідомила Інформслужба «Вересу», долю зустрічі рівняни вирішили ще до перерви. Відкрив рахунок після пасу Ростислава Волошиновича Сергій Герасимець. Потім забив Руслан Степанюк. Третє взяття воріт записав на свій рахунок Ігор Сікорський (пас – знову Волошинович). Крапку у першому таймі, і, як потім з’ясувалася, у зустрічі поставив Степанюк, оформивши дубль.

Склад «Вереса» у грі проти «Буковини:

1 тайм – Попович, Западня, Борзенко, Зозуля, Білий, Волошинович, Герасимець, Орловський, Кучеров, Степанюк, Сікорський;

2 тайм – Когут, Ткачов, Мірошник, Неплях, Пінчук, Сергійчук, Койдан, Кучеров, Котляр, Степанюк, Худоб’як.

Наступний спаринг «Верес» проведе 9 липня в Ужгороді проти кіровоградської «Зірки». Завершить збір рівненська команда контрольним матчем у Львові проти дубля «Карпат» 11 липня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

На зборах «Верес» переграв суперників у п’ятому матчі поспіль

У другому таймі матчу проти «Буковини» за рівнян зіграв черговий новобранець – 23-річний правий півзахисник Антон Котляр.

Народився Антон у Кіровограді. Головних футбольних успіхів досяг у дніпродзержинській «Сталі», з якою під керівництвом Володимира Мазяра пройшов з Другої до Прем’єр-Ліги (110 матчів – 20 голів). З березня по червень нинішнього року Котляр виступав у чемпіонаті Білорусі за новополоцький «Нафтан».



«Ми не брали тих гравців, які вже закінчують кар’єру. Для нас важливо, щоб наші гравці хотіли прогресувати. Неплях, Сергійчук, Кучеров, Степанюк – це все ще молоді хлопці, вони можуть зростати у своєму рівні. До того ж, підписав з нами контракт Котляр – гравець, який визнавався найперспективнішим у першій лізі, грав у вищих лігах України й Білорусі. З більш досвідчених у нас фактично лише Борзенко і Худоб’як, але це гравці, які ще будуть розвиватися, грати й грати в футбол. Тож Верес в цілому лишається вірним собі», - прокоментував свою кадрову політику сам Мазяр у нещодавньому інтерв’ю для Sportarena.com.






На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини