Ми у Facebook
07.07.2016, 20:23

ПриватБанк «збиває» ціни на море

ПриватБанк і MasterCard запустили в Україні «курортну» акцію, що допоможе в розпал літнього сезону придбати квиток на поїзд до Одеси за фіксованою акційною ціною 100 грн.
Як повідомили в банку, ціни на залізничні квитки до Одеси заокруглюватимуть до 100 грн у разі купівлі квитка через мобільний додаток Privat24 та оплати його карткою MasterCard.

«Я Вам не скажу за всю Одеcу…) Але точно можу сказати, що дістатися до перлини біля моря тепер Ви зможете всього за 100 гривень, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Установіть додаток Privat24 на Ваш смартфон. Це допоможе не лише спланувати відпочинок, а й заощадити».

Акція стартувала в Україні з 1 липня та триватиме до кінця найспекотнішого літнього місяця. У ній можуть узяти участь користувачі будь-якого типу карток ПриватБанку та платіжної системи MasterCard, які куплять у період акції квиток на поїзд до Одеси за допомогою сервісу «Квитки» в останній версії мобільного додатка Privat24 для смартфону. Детальна інформація про умови акції – на odesa.pb.ua.

Щодня через ПриватБанк українці купують понад 17 тисяч залізничних квитків. Купити електронний квиток на поїзд, літак, автобус, футбольний матч, культурні заходи можна за кілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт bilet.pb.ua та Інтернет-банк Приват24. Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Електронні квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні.





На правах реклами