Ми у Facebook
07.07.2016, 12:40

Бурштинова “мафія” Рівненщини: суд заарештував заступника прокурора області та інших затриманих

Відповідне рішення виніс Голосіївський суд Києва.
Про це повідомив військовий прокурор України Анатолій МАТІОС у соцмережі Фейсбук:

Майже все майно родини "бурштинового" прокурора Рівненщини записане на дружину й сина

Всі п'ятеро затриманих у понеділок підозрюваних організаторів і керівників злочинної організації у "бурштиновому" провадженні заарештовані суддями Голосіївського райсуду столиці з правом внесення застав, відповідно у розмірі 9, 5, 5, 5, 4, 2,7 мільйонів гривень.

Три доби майже без сну, гарячі від кількості копій (5700 аркушів) процесуальних документів, принтери, наспіх з'їдені партіі піци, похапцем сім'ям зроблені дзвінки - просто робота.

Схиляю голову самовідданості військових прокурорів та витривалості жінок суддів Голосіівського суду.

Це ніби проста і для декого з критиків дуже легка робота. Але підмітаємо (за постановою Генерального прокурора України, бо боїмося його судного дня 100 випробувальних днів) там, де на Рівненщині ще не ступала нога САП.


"Бурштиновий" прокурор не задекларував куплену в центрі Рівного парковку

Зокрема, за повідомленням Української правди, суд заарештував заступника прокурора Рівненської області Андрія БОРОВИКА, але за нього мають право внести заставу у розмірі 7 тисяч мінімальних зарплат (а це понад 9 мільйонів гривень). Андрій Боровик уже казав, що його родина таких грошей не має.

Нагадаємо, як повідомляло ОГО, Генпрокурор України Юрій ЛУЦЕНКО обіцяв 5 липня, що суд над 5-ма затриманими відбудеться протягом 72-ох годин.





На правах реклами