Ми у Facebook
10.07.2016, 17:30

«Верес» на рівних зіграв із прем’єрліговою «Зіркою»

Рівненський «Верес» в рамках підготовки до сезону у Першій лізі провів черговий спаринг. Суперником рівнян був новачок вітчизняної Прем’єр-Ліги - кіровоградська «Зірка». Ні одному з суперників вразити ворота візаві не вдалося, отож поєдинок завершився «в суху» 0:0.
Матч відбувся неподалік Ужгорода на полі комплексу «Камелот» у суботу, 9 липня.

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», вже в дебюті гри рівняни могли вийти вперед, але «Зірку» врятував воротар. Ще один серйозний гольовий момент був у підопічних Володимира Мазяра вже під кінець зустрічі. А загалом поєдинок пройшов у впертій боротьбі, гравці обох команд намагалися довести тренерам право на місце у складі. Микита Ткачов вийшов на стільки заряджений на бій, що наприкінці гри отримав червону картку за сутичку з суперником. Зрештою, матч завершився бойовою нічиєю – 0:0.

НК «Верес»: Попович, Борзенко, Зозуля, Білий, Западня (Койдан), Волошинович (Неплях), Кучеров, Степанюк, Орловський (Пінчук), Котляр (Сергійчук), Сікорський (Ткачов).

Для «Вереса» це був вже восьмий контрольний поєдинок. У попередніх семи, нагадаємо, рівняни вигравали. Наступну товариську зустріч підопічні Володимира Мазяра проведуть проти дубля львівських «Карпат» 11 липня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

На зборах «Верес» переграв суперників у п’ятому матчі поспіль

Нагадаємо, що НК ФК «Верес» розпочне новий футбольний сезон 2016-2017 років матчем у Кубку України. На другом попередньому етапі рівняни зіграють із «Колосом» у Ковалівці. Поєдинок відбудеться 10 серпня і далі боротьбу за почесний трофей продовжить лише одна команда.

Тим часом, трав`яний газон рівненського стадіону «Авангард» готують до матчів нового сезону. Спеціально запрошені фахівці проводять процес «таблетування» поля.

Нагадаємо, перший домашній матч чемпіонату Першої ліги команда з Рівного має шанс провести вже 24-го липня. Тоді повинен відбутися перший тур змагань. Суперника рівняни дізнаються під час жеребкування наступного тижня.





На правах реклами