Ми у Facebook
12.07.2016, 18:40

Збірна мільйонерів: скільки отримують гравці збірної України з футболу в клубах

Національна збірна України завершила виступ на чемпіонаті Європи з футболу 2016 року, посівши останнє місце в групі. Україна не здобула жодного очка, втім, заробила 8 мільйонів євро від УЄФА за саму участь у фінальній частині чемпіонату. Яка річна зарплата у гравців збірної у футбольних клубах.
На першому місці списку найбагатших футболістів збірної – форвард київського «Динамо» Андрій Ярмоленко. Його річний дохід в середньому складає близько 4 мільйонів доларів.



Хавбек іспанської «Севільї» Євген Коноплянка з щорічною зарплатою 2,8 млн дол. посів друге місце.

Ще один гравець ФК «Динамо» Київ – півзахисник Євген Хачеріді, розташувався на третій сходинці списку українських футбольних багатіїв. Його професійні навички керівництво столичного клубу оцінило у 2,5 млн дол.

Користувачі соцмереж Рівного - про гру збірної України на Євро-2016

Найменшу, але не найгіршу заробітну платню – 1,1 млн дол., отримує півзахисник казахстанського футбольного клубу «Кайрат» Анатолій Тимощук.

Яка зарплата буде у Євгена Селезньова, котрий заради участі у Євро-2016 повернувся грати у донецькому «Шахтарі», ще не відомо, тому на інфографіці вказаний його дохід у ФК «Кубань» (Росія).

Джерело "Слово і діло"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ