Ми у Facebook
12.07.2016, 11:40

"Штрафувати людей, які поповнюють міський бюджет?", - реакція рівнян на штрафи за куріння

Фото: vkurse.ua

Як повідомляв портал ОГО, рівненські патрульні почали штрафувати за куріння в громадських місцях.
За вчорашній день, 11 липня, патрульні Рівного оштрафували вже десять любителів тютюнового диму. Під цією новиною на офіційній сторінці патрульної поліції Рівного в мережі Фейсбук виникла невелика дискусія. Ось деякі репліки рівнян:

Ким був Микола Гоголь: рівнянин розкрив "темні" плями біографії письменника

Oksana Maiboroda: Найбільш дошкуляють, хто смалить, ідучи на вулицях, не обігнати, от і дихаєш або не дихаєш за ними ((.

Alexander Prots: Хай походять дворами і порозганяють поціновувачів піваса.

У депутата Рівненської облради на підвіконні - кавова "плантація"


Vanya Marchuk: Сесія Рівнеради, двері праворуч перед поворотом в зал. В перерві там можна настріляти штрафів з наших обранців і чиновників ))).

Oleksandr Novik: А коли за п'яниць на дитячих майданчиках візьмуться? У нас в дворі практично кожен день на лавочках збираються і сидять від світанку до заходу.

Nely Svyrydyuk: А що робити з тими, хто курить під вікнами? Мешкаю на другому поверсі та працюю на першому, практично цілими днями воюю з тютюновими димом, котрий для мене є алергеном.

Олександр Сирота: А якщо по вулиці йти і смалити, то можна? Чи під вікном сусіда)).

Олег Конончук: Тобто будемо штрафувати людей, які щодня поповнюють міський бюджет , сплачуючи акциз за цигарки, а це і нові тротуари, і нові зупинки на яких курити не можна? А давайте заборонимо цигарки і позбавимо тисячі людей роботи і мільйонів до бюджету. Кожен зможе вирощувати тютюн на городі і посилати державу кудись.





На правах реклами