Ми у Facebook
14.07.2016, 20:45

У Рівному відкрили чемпіонат України з шашок-64

13 липня перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Драганчук взяв участь у відкритті чемпіонату України серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з шашок-64. Змагання відбуваються на базі Рівненського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».
До участі у чемпіонаті України з шашок-64 з’їхалося майже півсотні спортсменів із вісімнадцяти областей України, серед яких призери та переможці світових змагань. Чемпіонат України проходить у двох турнірах серед чоловіків та жінок. За результатами шашкових протистоянь двадцять першого липня визначаться переможці, які захищатимуть честь України на світовій першості. Остання відбудеться наприкінці цього року в Болгарії.



На початку змагань перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Драганчук звернувся із вітальним словом до учасників та суддів, наголосивши на тому, що розвиток спорту є необхідною складовою у житті кожного:

«Шашки – це інтелектуальний вид спорту з давніми історичними традиціями та потенційними можливостями. Це невід’ємна складова загальнодержавної системи фізичної культури та спорту, спрямована на зміцнення здоров’я, розвиток морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини. Разом з тим шашки – це не тільки інтелектуальна і дуже захоплююча гра, а ще й унікальне культурне середовище, важлива складова гармонійного розвитку людини, одна із сходинок її життєвого успіху. Хочу запевнити, що обласна рада і надалі приділятиме увагу фізичній культурі, спорту і підтримці людей з особливими потребами. Зичу Вам здоров’я, творчої наснаги, енергії, бажання постійно вдосконалювати свою майстерність, незламної волі та багато яскравих партій, комбінацій, фантастичних задумів і блискучих ходів!".



До теми:

Депутати від Рівненщини стали другими на Всеукраїнській Спартакіаді [+Фото]

«Інваспорт»: у Рівному відбувся чемпіонат області з шахів [+Фото]

Рівненський «Інваспорт» святкує 20-річчя [+Відео]





На правах реклами