Ми у Facebook
19.07.2016, 13:20

«Волинське дербі» у Рівному завершилося бойовою нічиєю [Фото+Відео]

Не зважаючи на товариський статус поєдинку між рівненським «Вересом» та луцькою «Волинню» сам матч вийшов бойовим та емоційним. В підсумку, команди обмінялися голами у другому таймі і «волинське дербі» завершилося з рахунком 1:1 – цей результат став чотирнадцятим нічийним у подібних зустрічах.
«Верес» (Рівне) – «Волинь» (Луцьк) – 1:1 (0:0).

Рівне, стадіон «Авангард», 18 липня, 18:00, 4500 глядачів.

Суддівська бригада: Сергій Секунда, Павло Супрунюк, Назарій Бас (усі - Луцьк).

«Верес»: Когут, Зозуля, Борзенко - К, Западня, Герасимець, Кучеров, Орловський, Волошинович, Степанюк, Сікорський, Неплях – Попович, Ралюченко, Задоя, Сергійчук, Білий, Ткачов, Яворський, Пучковський, Пінчук, Єсип. Головний тренер – Володимир Мазяр.

«Волинь»: Кічак, Зубейко, Гвелеціані, Шабанов, Калінін, Фаворов, Богданов, Бобко, Герасимюк, Діденко-К, Довбик – Неділько, Гуменюк, Никитюк, Задерецький, Харатін, Шаповал, Дудік, Мемешев, Петров, Горопевшек, Козьбан. Головний тренер – Віталій Кварцяний.

Голи: Ралюченко (74) – Горопевшек (67)

Попередження: Ралюченко.


Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», анонсоване «волинське дербі», що майже через двадцять років знову відбулося на рівненському стадіоні «Авангард», повністю виправдало сподівання вболівальників. Попри товариський статус, на трибунах був майже аншлаг.

Не підвели і футболісти. Гра видалася багатою на моменти. У «Вереса» до перерви кілька нагод мав Руслан Степанюк. Одного разу він навіть влучив у стійку. Мала свої нагоди і «Волинь», але Богдан Когут ліквідував кілька стовідсоткових моментів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Після перерви тренери почали змінювати склади, і, зрештою, саме свіжі гравці відзначилися. У гостей масовану атаку головою замкнув Міха Горопевшек. Але досить швидко рівняни відігралися, простріл Вадима Яворського замкнув Андрій Ралюченко. Мали команди й інші шанси забити, але гра завершилася бойовою нічиєю – 1:1.

Не підвели сподівання публіки і харизматичні тренери команд. Володимир Мазяр та Віталій Кварцяний були активними учасниками гри, знаходячи потрібні слова і для футболістів, і один для одного.

Додали елементів пірошоу і ультрас гостей, які раз-пораз підривали петарди, а після голу кинули «димовуху». Господарі відповідали на це своєю голосовою підтримкою.



«Відчував, що гра буде напруженою, що буде шалений ажіотаж навколо цього матчу. Зрозуміло, що вболівальники у Рівному справді прагнуть справжнього якісного футболу і заслуговують на хорошу команду. Зараз Володимиру Мазяру вдалося таку команду створити. Нинішній «Верес» - дуже сильний колектив: злий, з характером, вміє нав’язувати супернику свою гру і досягати результату Ми відчували, що суперник буде максимально зарядженим. Натомість, деякі наші футболісти виявилися морально неготовими до такого матчу. Не відчули цього особливого характеру протистояння», - відзначив головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний після матчу.

На його думку, гра сподобалася глядачам - «ті вболівальники, які не прийшли на стадіон – мають жалкувати. Обидва тайми пройшли у дуже напруженій боротьбі. Ми трохи не змогли пристосуватися до в’язкого поля. Це заважало нам в останній стадії атак. Гра дала нам інформацію для роздумів. Ми повинні активніше боротися на полі. Результат – нормальний. Рівнянам – сьогодні точно не соромно. А ми знаємо, що повинні додати в характері».







ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ

Головний коуч «Вереса» Володимир Мазяр після матчу з «Волинню» розповів, що його команда ще не повністю готова до нового сезону. Як фізично, так і тактично.

«Для нас цей матч був звичайною контрольною грою. Ми готуємося до старту у чемпіонаті першої ліги, тому всі думки зараз про це і головним завданням у поєдинку проти «Волині» - було ще раз перевірити свої сили. На статус дербі уваги особливо намагалися не звертати. Команді ще відсотків тридцять не вистачає, аби бути повністю готовою до сезону. Ще є над чим працювати і у плані фізичної підготовки, і тактичної. Сьогодні участь у грі брали футболісти, які в нас на перегляді. Тому ще є, над чим працювати», - прокоментував поєдинок та його завдання тренер рівнян.

Насамкінець Мазяр запропонував все ж підбивати перші підсумки 19-го листопада, після завершення першої частини чемпіонату першої ліги.

Нагадаємо, для «Вереса» це вже був десятий контрольний матч під час міжсезоння. В активі команди вісім перемог та дві нічиї. Зокрема, рівняни провели три поєдинки з прем’єрліговими суперниками, в яких обіграли «Карпати» - 1:0, а також зіграли унічию з «Зіркою» - 0:0 та «Волинню» - 1:1.







На правах реклами