Ми у Facebook
23.07.2016, 15:00

В остаточну заявку «Вереса» на Першу лігу увійшло 23 футболіста [+Фото]

НК ФК «Верес» у п’ятницю, 22 липня, завершив заявочну кампанію для участі у новому сезоні. До 18-ти гравців, про заявку яких вже повідомлялося раніше, додалося ще п’ятеро. Таким чином, нині до заявки рівненського клубу входить 23 футболісти.
Як повідомляє інформаційна служба НК ФК «Верес», останніми до заявки потрапили воротар Богдан Когут, захисник Олексій Пінчук, півзахисники Тарас Пучковський, Андрій Ралюченко та Максим Єсип.

Відзначимо, що від рівненського клубу у Першій лізі Чемпіонату України очікують серйозних результатів не тільки вболівальники «Вереса», але й фахівці.

«Народний клуб з Рівного вже другий рік є одним з ньюсмейкерів в українському футболі. Унікальність «Вереса» вже давно стала притчею во язицех, і тепер підопічні Володимира Мазяра повинні підтвердити свої амбіції результатами.

І як, погодьтеся, інакше, адже з такими гравцями, як Борзенко і Степанюк (обидва - «Олімпік»), Сікорський («Миколаїв»), Сергійчук з «Говерли», Неплях («Карпати») та Котляр з білоруського «Нафтана», інші варіанти, крім як боротьба за найпрестижніші місця, не можна прийняти за мету», - пише sport-express.ua.

«Верес» несподівано яскраво повернувся в професійний футбол. В Рівному задекларували створення народного клубу і провели масштабну рекламну акцію, зараз місто переживає справжній футбольний бум. У перший же сезон рівнянам вдалося піти на підвищення, далося це не просто, клуб поміняв трьох тренерів, але зараз «Верес» таки знайшов свого тренера - Володимир Мазяр виконав поставлене перед ним завдання. У Рівному не збираються зупинятися на досягнутому, знову декларують максимальні цілі і завдання перед командою.

Володимир Мазяр готував команду до сезону в Славському, граючи багато товариських матчів, в тому числі і з представниками УПЛ… На трансферному ринку «Верес» один з найактивніших в першій лізі. Контракти з клубом вже підписали Котляр, Яворський, Ралюченко, Єсип, Пучковський, Когут, Чопко, Западня, Сергійчук, Попович, Білий, Кучеров, Сікорський, Неплях, Яременко, Рафальський, Герасимець і Степанюк», - відзначають у football.ua.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у Першій лізі вдома гратиме у червоному, у гостях – у чорному

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

У суботу, 23 липня, рівненська команда вирушила до Чернівців, де проведе стартову гру в новому сезоні. Суперником буде вже добре знайома місцева «Буковина». Початок матчу запланований на 17:00.







ПОВНА ЗАЯВКА НК ФК «ВЕРЕС».









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини