Ми у Facebook
24.07.2016, 17:40

Підсумки тижня: вбивство лікаря у Рівному, спалене авто журналіста і шалені ціни на помідори

ОГО підсумовує новини за тиждень, що викликали найбільший інтерес у читачів.



Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавило, як в ніч на 19 липня палав автомобіль рівненського журналіста Олександра Курсика.

Сам Олександр пов'язує це з професійною діяльністю. На своїй сторінці у фейсбук Олександр опублікував фото нічного підпалу.





ВІДЕО - Як горіло авто відомого журналіста та депутата Рівнеради

Ось так коментують це у соціальних мережах. Люди вважають, що це справжнє жахіття і це стане хорошим іспитом для працівників правоохоронних органів:

Yulia Smart Співчуваю, Сашко! Гидкі люди кругом. Наснаги вам та терпіння! Давай знати, якщо чимось можу допомогти.

Андрій Барташов Машина то врешті решт лише залізо, бережи себе та родину.

Alexandr Advokat Нехай краще залізом беруть, головне щоб ти і твоя родина були здорові... Тримайся Сашику, нехай Вас Бог охороняє...

Прот. Сергій Лучанін
З нами Бог і Україна:) Християнин завжди йде з правдою. За правду мученики ставали святими. Пережили многе, а правда і честь залишились.

Тетяна Васечко Який жах. Вчора почула в новинах, що Рівне займає другу позицію по корупції в Україні. Безнаказанність породжує такі поступки. Якась проплачена сволоч. Будьте обережні.


Більше читайте у "Це просто жах!", - рівняни у соцмережах про підпал авто журналіста Олександра Курсика






Ще однією резонансною подією цього тижня стало вбивство відомого лікаря Андрія Лимича. Його закривавлене тіло було знайдене у ванній кімнаті приватного офісу на на вулиці Соборна.





Андрій Лимич, лікар-рефлексотерапевт вищої категорії, займався нетрадиційною медициною, лікував алкозалежних та досліджував історію свого роду.

Андрій Лимич
Андрій Лимич



Експерти на тілі лікаря виявили чотири колоті рани шиї.

ПОДРОБИЦІ ВБИВСТВА АНДРІЯ ЛИМИЧА


У Рівному влаштовують "бої без правил" (+ Відео)





Також читачів порталу OGO.ua цікавило, чому на ринках Рівного різко подорожчали помідори. За минулі вихідні ціна на томати різко виросла.



Ще минулого тижня помідори можна було купити по 11-13 грн за кілограм. Сьогодні ж на центральному продуктовому ринку ціна виросла вдвічі. Так, за маленькі херсонські "сливки" просять по 22 грн/кг, а за "заліщики" - 23 - 24 грн, при цьому вони ще зеленкуваті. Продавчині говорять, що наразі помідорів немає.

Як розповідають постачальники помідорів, дефіцит, як і ціна томатів, пов'язані з негодою. За їх словами, у одних рослини побив град, а в інших частина постраждала від посухи.


Головний поліцейський Рівненщини Сергій Князєв відповів на незручні запитання







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ