Ми у Facebook
26.07.2016, 15:20

Муляренко провів у Києві рівненських олімпійців на Ігри в Ріо [+Фото]

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко взяв участь у церемонії проводів збірної України на літні Олімпійські ігри до Ріо-де-Жанейро. Захід відбувся в Києві в урочистій обстановці.
Керівник області, проводжаючи спортсменів, відмітив, що цьогоріч рівненська спортивна делегація у складі національної збірної представлена найбільшим числом учасників, котрі гідні бути переможцями.

«Кожен з них для нас вже є героєм і я твердо вірю, що наші спортсмени повернуться з перемогою. Сподіваюся, і навіть переконаний, що рівненські учасники цієї спортивної події докладуть максимум зусиль, аби гідно представити Україну в світі», - підкреслив Олексій Муляренко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль







До Ріо-де-Жанейро перша група українських олімпійців прибула у вівторок, 26 липня, транзитом через Амстердам. Бразилія, де зараз панує зимова пора року, зустріла олімпійців хмарною погодою і темрявою. Українці прибули в Ріо опівночі за київським часом (за місцевим часом – о 18 годині).

Після проходження усіх формальностей та процесу акредитації українці розмістилися в Олімпійському селищі.

Серед нових мешканців Олімпійського селища, які розмістилися в двомісних номерах будинку № 25 з блочною системою, - наші спортивні гімнасти, веслувальники, вітрильники, представники стрибків на батуті, стрільби з лука.

До Селища з кожною годиною прибувають нові команди і атлети, вже вельми людно і вирує життя. Щоправда, ще багато служб працюють в обмеженому режимі і все знаходиться в стані підготовки. У їдальні представлені найрізноманітніші кухні світу, тож кожен знайде собі страви до смаку і хоча й тут поки не все працює на повну потужність – голодними спортсмени точно не залишаться.

Вже сьогодні українці почнуть тренування на олімпійських об'єктах, а з кожним днем десант українських олімпійців в Ріо буде поповнюватись.

Нагадаємо, Олімпійські змагання пройдуть з 5 по 21 серпня в Ріо-де-Жанейро. Загалом у ХХХІ Олімпіаді беруть участь понад десять тисяч учасників з більше, ніж 200 країн. У складі української делегації представлено 205 спортсменів, семеро з них – з Рівненщини. Так, до латиноамериканської країни поїде п’ять легкоатлеток – Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Ольга Котовська, Світлана Станко, Олена Колесниченко. У плаванні змагатиметься Михайло Романчук, а у стрільбі кульовій – Олег Омельчук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ