Ми у Facebook
31.07.2016, 13:30

Рівненський «Верес» у Сумах здобув другу поспіль виїзну перемогу [+Відео]

Після стартової перемоги у Чернівцях над «Буковиною» рівненський «Верес» взяв чергові три очки у наступній гостьовій грі. У матчі проти ПФК «Суми» підопічні Володимира Мазяра виглядали впевненіше за господарів та здобули закономірну вікторію з рахунком 2:0.
ПФК «Суми» - НК «Верес» (Рівне) – 0:2 (0:1).

30 липня 2016 р. 18:00. Суми, стадіон «Ювілейний».

Голи: Степанюк (34), Сікорський (61).

Попередження: - Суходуб (40), Олійник (74) - Сергійчук (23), Степанюк (38), Борзенко (90+3).

Арбітр - Юрій Іванов (Макіївка), асистенти - Павло Почепецький (Дніпро), Максим Левченко (Кривий Ріг). Четвертий арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків). Спостерігач арбітражу – Геннадій Литвинов (Луганськ).

ПФК «Суми»: Литовченко, Богачов (К), Суходуб, Медведєв, Кравчук, Лучик, Брікнер, Койдан (Приходько, 63), Меркушов (Олійник, 64), Гребенюк, Душин (Разуваєв, 72) – Кліщук, Ігнатенко, Жаріков. Головний тренер – Юрій Ярошенко.

НК «Верес»: Когут, Борзенко (К), Білий, Зозуля, Западня, Орловський, Кучеров, Герасимець (Котляр, 78), Волошинович, Степанюк (Ралюченко, 88), Сергійчук (Сікорський, 59) – Попович, Задоя, Яворський, Братков. Головний тренер – Володимир Мазяр.


Як повідомила Інформаційна служба НК ФК «Верес», такі перемоги називають перемогами на класі. І хоча одна з команд до Першої ліги повернулася після 19-річної перерви, а інша є давно своєю у цьому дивізіоні, звітний поєдинок засвідчив, що попри це, нинішні клас та амбіції у колективів діаметрально протилежні. «Верес» гостем у Сумах був лише формально. За грою рівненська команда з першої до останньої хвилини контролювала перебіг подій на полі, завершивши, зрештою, дві награні комбінації голами.

Перше взяття воріт на 34-й хвилині записав на свій рахунок Руслан Степанюк. Тут варто відзначити витончений пас з правого флангу від Сергія Герасимця. Степанюк встиг замкнути дальню штангу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Другий тайм «Верес» теж розпочав з атак. Після кутових небезпечно били Сергій Борзенко та Борис Орловський.

На 59-й хвилині одного учорашнього іменинника Михайла Сергійчука замінив інший – Ігор Сікорських. І чи не першим дотиком свіжий форвард подвоїв рахунок. Цього разу гольовий пас прийшов з лівого флангу від Ростислава Волошиновича.

Упродовж наступних понад півгодини «Верес» міг відзначитися ще кілька разів. Зокрема, двічі гостро з правого флангу Руслана Степанюка знаходив передачами Антон Котляр, який дебютував у складі червоно-чорних.

У підсумку «Верес» здобув абсолютно заслужену перемогу – 2:0, маючи після двох турів максимальний доробок.

Нагадаємо, що перший у новому сезоні домашній матч рівняни проведуть найближчої п’ятниці, 5 серпня, проти ФК «Тернопіль». Початок гри о 18:00.








На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини