Ми у Facebook
08.08.2016, 14:20

Мазяр подякував футболістам і керівництву НК «Верес» за гру проти ФК «Тернопіль»

Головні тренери НК ФК «Верес» та ФК «Тернопіль» прокоментували поєдинок третього туру Чемпіонату України в першій лізі між своїми командами. Зрозуміло, що пан Марущак виявився незадоволеним діями своїх гравців, тоді як пан Мазяр подякував своїм футболістам та керівництву за успішний матч.
У післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Тернопіль» Іван Марущак пожалівся на низьку реалізацію моментів власних підопічних і відзначив високу результативність атак рівнян.

«Хочу привітати Рівне з чудовою атмосферою, вітаю «Верес» з перемогою. Думаю, ми не заслужили на таку поразку. Перший тайм провели на рівних, але помилився воротар при вводі, не підібрали і отримали вихід один-на-один. У другому таймі створили багато моментів, але забили лише два. «Верес» створив чотири з половиною, а забив чотири. У нас молода ще команда. Ми цією командою працюємо лише три тижні. Ми набралися сміливості змінити на 80% склад, але потрібен час. Будемо працювати, вірю в команду», - відзначив наставник гостей.

А от наставник «Вересу» Володимир Мазяр залишився задоволеним своїм підопічними, особливо їх діями у другій половині зустрічі.

«Приємно було при такій атмосфері грати. Десь було нашим футболістам складно, бо Тернопіль був би задоволений нічиєю. Перший тайм нам трішки не вдався. А в другому розкріпостилися і довели справу до завершення. Хочу подякувати футболістам, і керівництву, бо зараз поле у кращому стані, ніж було у Другій лізі. Сьогодні, можливо, не такими кольоровими фарбами грали, як хотілось, але намалювали – 4:2», - заявив головний коуч рівнян.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Автор двох м`ячів та результативної передачі у переможному матчі проти ФК «Тернопіль», Руслан Степанюк, також поділився враженнями від гри та подякував вболівальникам за підтримку.

«Хочу привітати місто Рівне і наших вболівальників з перемогою! Уся команда дуже вдячна за підтримку. Я вперше грав у такій неймовірній атмосфері. Рахунок - по грі. Десь ми могли забивати ще, десь недопрацювали в обороні. Але в цілому гра мала би сподобатися вболівальникам», - зазначив гравець рівненського клубу.



Двоє футболістів «Вересу» увійшли до символічних збірних третього туру чемпіонату Першої ліги за версіями різних видань.

Портал football.ua відмітив вдалу гру у матчі проти ФК «Тернопіль» правого захисника рівненського клубу Олексія Зозулю. А також - нападника Руслана Степанюка, який минулої п`ятниці, оформивши дубль, забив свій третій та четвертий гол у чемпіонаті.

Повний склад збірної туру.

Портал SportArena.com до своєї версії збірної туру включив лише Руслана Степанюка. Втім, нагородивши його водночас званням «Герой туру».

Повний склад збірної туру.

Кращим гравцем матчу проти ФК «Тернопіль» за версією вболівальників рівненського клубу також став Руслан Степанюк. Він набрав 48,16% голосів (235 респондентів). Другим у голосуванні на клубному сайті став Ростислав Волошинович - 15,78% (77 голосів), третім - Михайло Сергійчук - 10,25% (50 голосів). Загалом участь у голосуванні на офіційному сайті клубу взяло 488 вболівальників.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ