Ми у Facebook
11.08.2016, 14:50

«Верес» у Ковалівці здолав перший бар'єр у Кубку України [Фото+Відео]

Рівненський футбольний клуб вдало розпочав похід за Кубком України. У матчі другого попереднього раунду НК ФК «Верес» на виїзді здобув вольову перемогу над «Колосом» із Ковалівки. Незважаючи на швидкий пропущений гол, підопічні Мазяра зуміли перевести гру в овертайм та перемогти принципового суперника.
ФК «Колос» - НК «Верес» - 1:2 ОТ (1:0, 1:1)

Кубок України (2-й попередній раунд)

Ковалівка (Київська обл.), 10 серпня 2016 р., 18:00, стадіон «Колос», 750 глядачів, +32 С.

Арбітр - Дмитро Панчишин (Харків), асистенти - Заур Курбанов, Ігор Жосан (Херсон). Четвертий арбітр – Ігор Бич (Київ). Спостерігач арбітражу – Микола Тихонов (Донецьк).

ФК «Колос»: Яшков, Гаврилюк, Козир-К, Семенко, Шевченко, Поздєєв (Ковталюк, 95), Коропецький, Зуєвич, Вишняк (Рябов, 66), Цибульський (Чигурко, 70), Бондаренко - Гребенюк, Махарадзе, Боровець.

Головний тренер ФК «Колос» - Руслан Костишин.

НК «Верес»: Когут, Борзенко-К, Білий, Зозуля, Западня, Ралюченко (Орловський, 46), Кучеров, Герасимець, Котляр, Яворський (Степанюк, 58), Сікорський (Сергійчук, 82) – Чопко, Волошинович, Братков, Коблюк.

Головний тренер НК «Верес» - Володимир Мазяр

Голи: Козир (8) – Сікорський (62), Степанюк (91)

Попередження: Бондаренко (98), Шевченко (106), Зуєвич (108), Козир (109) - Ралюченко (14), Борзенко (99).


Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», реванш вдався. Першим суперником рівненського «Вереса» у Кубку України був «Колос» з Ковалівки. Це був не просто матч чемпіона та віце-чемпіона Другої ліги. Наприкінці минулого сезону у Ковалівці рівняни програли незаслужено. Тоді на останніх хвилинах арбітр вигадав пенальті, який приніс клубу з Київщини дострокове чемпіонство. І от час розплати настав...

Кубковий двобій розпочався з несподівано швидкого голу. Капітан «Колоса» Сергій Козир зі штрафного відкрив рахунок. Гол вийшов неоднозначним, адже, куди саме приземлився м’яч від поперечини і чи перетнула його проекція лінію воріт, жоден з повторів так і не дав зрозуміти.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Ще одне питання до арбітра виникло, коли на початку другого тайму м’яч у штрафному майданчику влучив у руку гравця «Колоса». Але не будемо нарікати на суддів... Адже попри усі питання, «Верес» довів свою перевагу.

Зі стартових хвилин Володимир Мазяр вирішив трішки поекспериментувати. У нападі з’явилися Ігор Сікорський та Вадим Яворський, у центрі півзахисту – Андрій Ралюченко, на правому фланзі півзахисту – Антон Котляр, а на лівому – Сергій Герасимець. Останнього у попередніх матчах ми могли бачити на правому фланзі, хоча насправді рідним його флангом є лівий. Натомість - Руслан Степанюк, Михайло Сергійчук, Борис Орловський та Ростислав Волошинович залишились у запасі.

Завершились експерименти після перерви. На поле у нас по черзі вийшли Орловський та Степанюк. Картина гри помітно змінилась. «Верес» почав тиснути, і на 61-й хвилині Ігор Сікорський рахунок зрівняв – 1:1 (гольовий пас - Олексій Зозуля).

Після цього ще були удар в штангу від Котляра, небезпечний постріл від Степанюка, а також поперечина, коли зі штрафного пробивав Василь Білий.

І хоча в основний час «Колос» таки втримався, вже на першій хвилині овертайму рівняни вийшли вперед. Михайло Сергійчук віддав пас на Руслана Степанюка (віддячив за гру з «Тернополем»), і останній забив вже п’ятий гол у чотирьох матчах – 1:2. До завершення додаткового часу «Верес» впевнено контролював гру, забезпечивши тим самим вихід до наступного раунду Кубка України.

Щодо «Колоса», то своєрідне дежавю «Верес» ще раз переживе у неділю, адже, згідно з календарем, 14 серпня на рівнян ще чекає у Ковалівці матч чемпіонату.







ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ