Ми у Facebook
14.08.2016, 17:00

Чемпіонат України. 4 тур. «Колос» - «Верес» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У неділю, 14 серпня, рівненський «Верес» зіграє матч 4 туру Чемпіонату України серед команд першої ліги. Команда Володимира Мазяра на виїзді поміряється силами з «Колосом» із Ковалівки, що на Київщині. Гра відбудеться на стадіоні «Ковалівка» і розпочнеться о 18:00.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», клуб із Рівного та «Колос» із Ковалівки зустрінуться вдруге поспіль за п`ять днів. Цієї середи суперники вже зустрічалися у рамках другого попереднього етапу розіграшу Кубку України. Після нічиєї – 1:1 в основний час рівняни вирвала непросту перемогу в овертаймі завдяки голу Руслана Степанюка – 2:1.

Ця перемога стала символічною і довгоочікуваною, адже «Верес» подолав другий етап розіграшу Кубка України вперше з 2006-го року. Крім того, дотепер рівняни жодного разу не обігрували «Колос».

У минулому сезоні команди двічі зустрічалися у рамках чемпіонату і двічі перемогу святкувала саме команда з Ковалівки, яка у підсумку і завоювала чемпіонство. Остання дотепер зустріч суперників у рамках чемпіонату обернулася особливо болючою поразкою для команди Володимира Мазяра. Адже «Колос» переміг завдяки двом одинадцятиметровим, які у ворота гостей призначав арбітр Олександр Дєдов.

«Колос» (Ковалівка) – НК «Верес» (Рівне) – 3:2 (2:1)
Ковалівка, 21 травня 2016 р., 16:00, стадіон «Колос».

«Колос»: Литвиненко - Гаврилюк, Козир, Семенко, Ткачук, Поздєєв, Морозко, Боровець, Вишняк (Баранович, 90), Кривошеєнко (Коропецький, 68, Цибульський, 85), Бондаренко.
Головний тренер: Руслан Костишин.

НК «Верес»: Семено – Пінчук, Ткачов, Притиковський, Спичка, Гарванко (Зозуля, 85), Волошинович, Малиш, Лиховидько, Яременко (Орловський, 67), Луканюк (Лакуста, 51).
Головний тренер: Володимир Мазяр.

Голи: Боровець (24), Яременко (37), Поздєєв (45, з пенальті, 90, з пенальті), Лакуста (71).

Попередження: Гаврилюк (15), Ткачов (52), Бондаренко (59), Притиковський (65), Пінчук (90), Литвиненко (90).
Вилучення: Гаврилюк (61).


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

За час літнього міжсезоння «Верес» суттєво оновився. У складі рівнян залишилося лише троє футболістів, які грали проти «Колоса» навесні: Зозуля, Волошинович та Орловський. Усі вони мають шанси зіграти в Ковалівці знову вже у рамках чемпіонату Першої ліги.

Натомість, «Колос» пішов шляхом точкового підсилення чемпіонського складу Другої ліги. Команду поповнив захисник Леван Махарадзе (екс-«Інгулець»), півзахисник В’ячеслав Рябов (екс-«Гірник») та форварди Віктор Коровіков (екс-«Барса») і Микола Ковталюк (екс-«Арсенал-Київ»).

Під час літніх контрольних матчів «Колос» встиг зіграти із першоліговим «Оболонь-Броварем» - 1:0, а також з клубами Прем’єр-ліги «Динамо» (Київ) – 0:3 і «Олімпік» (Донецьк) – 0:1. Такі серйозні спаринги, втім, не допомогли команді з Ковалівки розжитися перемогами на старті дебютного у своїй історії чемпіонату Першої ліги.

У стартових трьох турах чемпіонату «Колос» здобув лише чотири очки, зігравши унічию – 0:0 із «Черкаським Дніпром», програвши «Геліосу» - 1:3 та обігравши «Буковину» - 3:1.

Проте, тут необхідно зробити поправку на те, що принаймні два із трьох суперників «Колоса» на початку сезону – це реальні претенденти на перемогу у Першій лізі.

У матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубку України і «Колос» і «Верес» віддали чимало сил. Втім, вже у грі чемпіонату обидвом суперникам знову конче потрібна перемога.

Рівнянам – аби зберегти лідерство у турнірній таблиці. «Колосу» - аби здобути впевненість у своїх силах і нарешті наблизитися до пелетону лідерів ліги.

Історія протистояння:
3 матчі: +2,=0, -1
М`ячі: 7-4

Історія протистояння у Ковалівці:
2 матчі: +1,=0, -1
М`ячі: 4-4

ДОСЬЄ:

«Колос» (Ковалівка)
Рік заснування: 2012
Досягнення: чемпіон Другої ліги – 2016







На правах реклами