Ми у Facebook
16.08.2016, 15:01

У Рівненському ЦНАПі - гаряча пора

Липень - гаряча пора. І дійсно, цього липня 2016 року в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг було гаряче та у професійному значенні спекотно.
Від першого дня по останній день липневого місяця - понад 15 000 відвідувачів, надано 24 167 адміністративних послуг у різних сферах.
Сектор А, відділ ведення реєстру територіальної громади міста, надав понад 18 000 адміністративних послуг у сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування громадян у межах міста та видачі різних видів довідок.
Сектор С, виконавчі органи Рівненської міської ради та територіальні підрозділи органів виконавчої влади, - надано понад 3 084 адміністративних послуг у будівельній, житловій, земельній та інших сферах.
Сектор Е, відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, провів понад 1 833 реєстраційних дій.
Сектор D, відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, провів понад 1 247 реєстраційних процедур.
Шановні клієнти, Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, ми з радістю працюємо для Вас та робимо все можливе у межах наданих повноважень задля того що б максимально забезпечити доступність та якість надання адміністративних послуг.

За інформацією Віталія Германа, директора Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг





На правах реклами