Бюджет Рівненщини заробив на чорниці більше півтора мільйона гривень
Рівненська журналістка - про нинішні ціни на чорниці
За 7 місяців 2016 року до місцевих бюджетів надійшло 1,8 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань (заготівля ягід, грибів, лікарської сировини та інших видів лісової продукції), у тому числі за ягоди чорниці — 1,6 млн грн, або 90,1% загальної суми надходжень.
Чорниці з Рівненщини можуть бути небезпечні?
Крім того, у порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 1,1 млн грн, або у 2,7 рази.
Про це повідомляє ГУ ДФС у Рівненській області.

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 251
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 263
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 266
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 285
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 199