Ми у Facebook
21.08.2016, 13:00

В «Електроніку» знову пройшло «Олімпійське літо» [+Фото]

Жодна зміна в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Електронік-Рівне» не проходить без «Олімпійського літа». Для тих, хто тут відпочиває, його проводять комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області.
Спортивна боротьба завжди цікавила молоде покоління, тому щоразу, коли з’являється можливість позмагатися за нагороди і продемонструвати свої фізичні навички, юні учасники з неприхованим азартом занурюються у вир емоцій від активного дозвілля. Не став виключенням нинішній заїзд дітей, котрі зустрівши організаторів, урочистими колонами рушили на лісовий стадіон, який і став місцем проведення заходу. Цього разу старти були з своєрідною «родзинкою» - свою власну команду організували і вихователі, котрі зголосилися власним прикладом пропагувати здоровий спосіб життя та активне дозвілля.

Привітавши оплесками здобутки спортсменів, котрі цими днями відстоюють честь нашої Батьківщини на ХХХІ літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, діти прослухали коротку розповідь про правила змагань і техніку безпеки.

Після урочистого відкриття 9 команд відразу розпочали змагання в естафетах: «Футбол», «Фітбол», «Флорбол» і «Баскетбол». Особливих труднощів завдання не викликали в жодної команди, тому зрештою всі демонстрували приблизно рівні результати. Гучними оплесками діти підтримали команду вихователів, які хоча і були найкращими, але змагалися поза заліком. Відтак, перемогу здобула команда «Борцухи», другу сходинку п’єдесталу вдалося посісти команді «Спарта», а бронзові нагороди здобула команда «Імперія».

Після естафет на дітей чекали індивідуальні конкурси, в яких брали участь всі бажаючі як діти так і вихователі. Підбивши результати всіх учасників, організатори оголосили, що у вправі зі скакалкою переміг Тарас Кухарчук з Рівненської ЗОШ № 20 (9 клас); найкращим у жонглюванні футбольним м’ячем став Роман Магенін зі Здовбиці Здолбунівського району (10 клас); вправа з обертанням обручу на талії принесла перемогу представниці з Донеччини – учениці 8 класу Красногорівської ЗОШ № 3 Аліні Костіній, а найвлучнішим в накиданні кілець на спеціальні конуси став вихователь табору Микола Загороднюк, котрий здійснив 8 влучних накидань з 10.

Переможці та призери командних естафет, переможці індивідуальних конкурсів отримали медалі, дипломи та сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області та комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно

«Олімпійське літо» прийшло на Костопільщину та Гощанщину













На правах реклами